(Poistunut julkaisusta)

AGILE COACH
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

AGILE COACH - tule meille töihin!

Tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Uuden toimintamallin käytäntöön viemiseksi tarvitsemme kokeneen valmentajan ja ketterän kehittämisen asiantuntijan. Roolisi on tärkeä matkallamme kohti ketterää SAFe-organisaatiota - olisitko sinä meidän tuleva koutsimme?

Meillä pääset luomaan ketterää kulttuuria ja jalkauttamaan uutta toimintamallia sekä yksilön, että koko organisaation tasolla. Tuleva pestisi sisältää läsnäoloa arjessa, esteiden poistamista ketterän toiminnan tieltä, organisaation kokonaiskuvan hahmottamista ja edesauttamista tavoitteidemme onnistumisessa. Meille on tärkeää, että olet innokas motivoimaan porukkaamme toimimaan uuden toimintamallin mukaisesti. Luotamme harteillesi niin apottilaisten osaamisen, kuin Agile-mallin jatkuvan kehittämisen yhdessä muiden osaajiemme kanssa.

Taustaltasi toivomme sinun olevan jo kokenut Agile Coach, jolta löytyy näyttöä roolissa menestymiseen. Lisäpisteitä saat DevOps-toimintamallin tuntemuksesta!

Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme koutsi:

 • Potentiaalia vaikuttaa, vakuuttaa ja oivalluttaa - motivoidut coachaamisiesi ihmisten onnistumisesta!
 • Kykyä ratkaisuhakuiseen toimintaan ja suurien kokonaisuuksien hahmottamiseen
 • Laaja kokemus ketterästä kehittämisestä, prosesseista ja toimintatavoista - erityisesti Agile Coachin roolissa
 • Utelias luonne, rohkeutta, paineensietokykyä ja jämäkkyyttä
 • Näyttöä liiketoimintalähtöisyydestä, tulosten tekemisestä ja onnistuneista toimintatapamuutoksista
 • Innostuneisuutta omaksua uusia alueita ja kykyä syventyä eri aihealueisiin

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
 • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä

Hae mukaan joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 15.9. Ole nopea - täytämme paikan heti sopivan koutsin löydyttyä! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä hallintojohtaja Hannu Laitiseen, p. 050 574 1690 / hannu.laitinen@apotti.fi.

Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi