(Poistunut julkaisusta)

Agile Coach
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme Agile Coachia vahvistamaan Digian ketterää kulttuuria! Tässä tehtävässä saat olla mukana tukemassa suomalaisten arkea helpottavia digitaalisia palveluita ja ratkaisuja toteuttavia tiimejä yhteistyössä rautaisten ammattilaisten ja asiakasyritystemme kanssa. Työpisteesi voi olla Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä. 

Tässä Agile Coach -roolissa toimiminen edellyttää aiempaa kokemusta työskentelystä Agile Coachina, Scrum Masterina tai Product Ownerina. Lisäksi edellytämme laajaa ymmärrystä ketteristä toimintatavoista (DevOps/Lean/Agile/Scrum/Kanban/SAFe/LeSS jne.) ja kokemusta ketterien menetelmien soveltamisesta ja valmentamisesta. Fasilitointiosaaminen tukee hyvin roolissa onnistumista. Mikäli sinulla on näiden lisäksi laaja-alaista liiketoiminta- ja prosessiosaamista ja kykyä hahmottaa organisaatioiden toimintatavat ja tärkeimmät kehityskohteet, omaat tehtävässä onnistumisen edellytykset. 

Teknistä osaamista tarvitset erilaisten tehtävänhallinta- ja dokumentointityökalujen soveltamiseen ketterässä kehityksessä tiimin tarpeisiin. Arvostamme myös, että kehitystyökalut ja niihin liittyvät menetelmät (Continuous Integration, Continuous Delivery, pilvipalvelut) ovat ainakin konseptitasolla sinulle tuttuja. Kovan substanssiosaamisen lisäksi nautit esiintymisestä ja olet viestintä- ja yhteistyökykyinen. Myös ratkaisujen visualisointi ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi on sinulle luontevaa. 

Valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen ja henkilölle tullaan teettämään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). 

Luemme eduksi 

  • Sertifioitumisen ketterien kehitysmenetelmien työkaluihin, menetelmiin tai niiden kouluttamiseen
  • Osaamisen projektinhallinnan ja IT palveluhallinnan viitekehyksistä ja niiden soveltamisesta ketterään kehitykseen
  • Avuliaan ja valmentavan asenteen, intohimon asiakaslähtöiseen työhön ja ketteröittämiseen
  • Kokemuksen jatkuvista integraatioista ja julkaisuista, ja niiden eri osa-alueista
  • Innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö. Tarjoammedigiarkesi tueksi toimintaympäristön, jossa olet olennainen osa motivoituneiden ammattilaisten joukkoa, joka kantaa yhdessä ja ylpeydellä Digiaa ja asiakkaitamme kohti ketterämpää kehittämistä. Tuen tarve vaihtelee valmennettavan organisaation tai tiimin kypsyystasosta ja mahdollisista ketteröittämisen esteistä, joita tunnistetaan yhdessä valmennettavien kanssa. Pääset siis kokemaan ja näkemään paljon erilaisia toimintaympäristöjä ja -tapoja sekä oppimaan, kehittymään ja soveltamaan omaa ammattitaitoasi takuuvarmasti parempaan suuntaan. Annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 30.4.2019!Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Nokkalan Veikko, p. 050 5422 242 tai veikko.nokkala (at) digia.com.