(Poistunut julkaisusta)

Agile Coach
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme Agile Coachia vahvistamaan Digian ketterää kulttuuria.

Agile Coachin rooli edellyttää aiempaa kokemusta Agile Coachina, Scrum Masterina tai Product Ownerina työskentelystä, laajaa ymmärrystä ketteristä toimintatavoista (DevOps/Lean/Agile/Scrum/Kanban/SAFe/LeSS jne.) sekä kokemusta ketterien menetelmien soveltamisesta ja valmentamisesta. Fasilitointiosaaminen helpottaa coachina olemista kummasti. Mikäli näiden lisäksi olet huomannut, että sinulla on laaja-alaista liiketoiminta- ja prosessiosaamista sekä kykyä hahmottaa organisaatioiden toimintatavat ja tärkeimmät kehityskohteet, on sinulla jo hyvä pohja tähän hommaan. Tekninen osaaminen nähdään plussana ainakin sillä tasolla, että erilaiset tehtävänhallinta- ja dokumentointityökalut ovat tuttuja ja näkemystä löytyy niiden soveltamisesta ketterässä kehityksessä tiimin tarpeisiin. Lisäksi toivomme, että kehitystyökalut ja niihin liittyvät menetelmät (Continuous Integration, Continuous Delivery, pilvipalvelut) ovat ainakin konseptitasolla tuttuja. Kovan substanssiosaamisen lisäksi nautit esiintymisestä ja olet viestintä- ja yhteistyökykyinen. Valmennettavat kollegasi tai asiakkaamme kiittävät sinua, mikäli olet ässä visualisoimaan ratkaisuja ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi.

Luemme eduksi

  • Sertifioitumisen ketterien kehitysmenetelmien työkaluihin, menetelmiin tai niiden kouluttamiseen
  • Osaamisen projektinhallinnan ja IT palveluhallinnan viitekehyksistä ja niiden soveltamisesta ketterään kehitykseen
  • Avuliaan ja valmentavan asenteen, intohimon asiakaslähtöiseen työhön ja ketteröittämiseen
  • Kokemuksen jatkuvista integraatioista ja julkaisuista, ja niiden eri osa-alueista
  • Innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen

Tarjoamme toimintaympäristön, jossa olet yksi olennainen osa meidän motivoituneita ammattilaisia, jotka kantavat yhdessä ylpeydellä Digiaa ja asiakkaitamme kohti ketterämpää kehittämistä. Tuen tarve riippuu paljon valmennettavan organisaation tai tiimin kypsyystasosta ja kunkin hetken ketteröittämisen esteistä, joita tunnistetaan yhdessä valmennettavien kanssa. Matka valmennettavilla voi olla hyvinkin erilainen, mutta yhdessä otamme rohkeasti niitä seuraavia konkreettisia askeleita. Pääset siis kokemaan ja näkemään paljon erilaisia toimintaympäristöjä ja -tapoja sekä oppimaan, kehittymään ja soveltamaan omaa ammattitaitoasi takuuvarmasti parempaan suuntaan.

Hakuaika päättyy 21.10.2018! Lisätietoja tehtävästä antaa Nokkalan Veikko, p. 050 5422 242 tai veikko.nokkala (at) digia.com.