(Poistunut julkaisusta)

Agenttiyhdyshenkilö
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Aalto-yliopiston Oppimispalveluihin etsitään nyt Ulkoiset asiakkaiden palvelut – tiimiin osaajaa kv-opiskelijarekrytointien pariin.


Agenttiyhdyshenkilö


Innostutko kansainvälisestä opiskelijarekrytoinnista ja uuden luomisesta? Oletko markkinointihenkinen tiimityöskentelijä?


Etsimme nyt yliopiston palveluhallinnon osaajaa, jolla on verkottumiskykyä ja myyntihenkisyyttä.


Sinun roolisi


Työssäsi on keskeistä luoda ja toteuttaa toimintatapa opiskelijarekrytointiagenttien käyttämisestä kansainvälisten opiskelijoiden rekrytoinnissa onnistuneen opiskelijarekrytoinnin varmistamiseksi. Merkittävä osa työnkuvaasi on näiden opiskelijarekrytointia toteuttavien agenttien etsiminen, sopimusten teko, kouluttaminen ja yhteydenpito heihin sekä toiminnan kokonaisuuden hallinta. Aalto-yliopiston kansainvälisten opiskelijoiden opiskelijarekrytoinnissa ei ole aiemmin käytetty merkittävästi agentteja, joten olet toteuttamassa uutta toimintoa. Tavoitteena on kasvattaa hyvien kansainvälisten hakijoiden määrää ja sitä kautta uusien aloittavien kansainvälisten opiskelijoiden osuutta.


Kokemuksesi


Pidät asiakaspalvelutyöstä ja innostut uusien kontaktien kohtaamisesta. Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Olet kokenut tietojärjestelmien käyttäjä ja sinulla on joustava, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote. Olet tottunut työskentelemään välillä myös paineen alla tarkkuutta vaativien asioiden kanssa, lisäksi hoksaat ja hyödynnät digitaaliset ratkaisut opiskelijarekrytoinnin kentällä. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja hallita lukemattoman määrän yksityiskohtia. Sinulla on näyttöä menestyksekkäistä projekti-, organisointi- ja verkostoitumistehtävistä erityisesti opiskelijarekrytoinnin saralla. Olet kerryttänyt kokemusta korkeakoulumaailmasta Suomessa ja kansainvälisessä yhteisössä, kv-kentässä toimiminen on sinulle tuttua.

Tulevat verkostosi ja tiimisi


Ulkoiset asiakkaiden palvelut -tiimi on ikkuna yliopistoon, jossa toimii niin hakemisen, opiskelijarekrytoinnin kuin avoimen yliopisto-opetuksen palvelut. Tehtäväsi sijoittuu Opiskelijarekrytoinnin ja palveluiden kehittämisen ryhmään.


Työhösi sisältyy yhteistyötäagenttien, kansainvälisten ja kansallisten korkeakoulutoimijoiden, monipuolisen asiakaskunnan sekä yliopiston eri palvelutiimien kanssa. Toimit verkostoissa mielelläsi ja kohtaat erilaisia ihmisiä mielenkiinnolla ja yhteistyökykyisesti.


Tarjoamme


Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja vakituisen tehtävän osana uudistuvaa tiimiä, jossa pääset luomaan uutta ja antamaan panoksesi kansainvälisen opiskelijarekrytoinnin kehittämiseen. Käytössäsi on Otaniemen kampuksen monimuotoiset tiimityötilat, joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet.  


Valmiina hakemaan?


Toivomme että voisit aloittaa uudessa työssäsi mahdollisimman pian. Hakemukset pyydämme toimittamaan alla olevan linkin kautta viimeistään 24.2.2021, lisääthän mukaan cv:n ja hakemuskirjeen. Lisätietoja tehtävästä antaa Ulkoisten asiakkaiden palvelut tiimin vetäjä, palvelupäällikkö Leena Hauhio sähköpostitse leena.hauhio[at]aalto.fi ja puhelimitse torstai 11.2 klo 13-14  sekä tiistai 16.2 klo 10-11 puh. +358 50 911 7145.


Hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa HR-partner Sanna Little, sanna.little[at]aalto.fi.