(Poistunut julkaisusta)

Aga etsii tehokasta asiakaspalvelukoordinaattoria Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Mikäli nautit asiakaspalvelutyöstä ja olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja - tässä on paikka sinulle. Asiakaspalvelukoordinaattorina vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse, sekä hoidat esimerkiksi laskutukseen ja tilausten käsittelyyn liittyviä tehtäviä. Tehtävä soveltuu sinulle, joka haluat päästä oppimaan kansainvälisessä yrityksessä ja sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Lue lisää tehtävästä ja laita hakemuksesi meille mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista asiakaspalvelukoordinaattoria Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Oy Aga Ab:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet tiiviissä kuuden hengen tiimissä palvellen puhelimen välityksellä Linde Healthcaren lääkkeellisiä kaasuja ja niihin liittyviä laitteita käyttäviä asiakkaita kuten sairaaloita, terveyskeskuksia, pelastuslaitoksia ja kotipotilaita. Merkittävässä osassa rooliasi on laskutuksen hoito, hinnoittelu ja tilausten vastaanotto sekä käsittely. Tulet roolissasi vastaamaan myös pikatoimitusten ja kuljetusten järjestämisestä tilausaikarajojen puitteissa. Tulet saamaan perehdytyksen tehtävään.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakaspalvelu puhelimitse
* Laskutus
* Hinnoittelu
* Tilausten vastaanotto ja käsittely
* Pikatoimitusten hoito ja kuljetusten järjestely


Asiakaspalvelukeskus on avoinna arkisin klo 8:00 - 16:00.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy soveltuva tutkinto, esimerkiksi kaupalliselta alalta. Olet saattanut jo kerryttää kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja/tai laskutukseen liittyvistä tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, mutta pärjäät hyvin myös englannin kielellä. Omaat hyvät IT-taidot, SAP-osaaminen katsotaan eduksesi. Olet itseohjautuva, hyvällä paineensietokyvyllä varustettu ja osaat priorisoida tehtävien välillä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tutkinto (esim. kaupallinen)
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvä englannin kielen taito
* Hyvät IT-taidot
* Järjestelmällinen ja itseohjautuva työote


Eduksi katsotaan:


* Ruotsin kielen taito
* SAP-osaaminen
* Kokemus lääketeollisuuden parissa työskentelystä
* Kokemus laskutuksesta


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika (37,5 h/vko)

Kesto: 6kk + jatko mahdollinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Oy Aga Ab on johtava kaasualan yritys Pohjoismaissa ja Baltiassa. Oy Aga Ab tarjoaa kattavan valikoiman teollisuus- ja erikoiskaasutuotteita, palveluita sekä teknistä tukea asiakkaiden tarpeisiin. Yritys työllistää 1600 työntekijää kahdeksassa eri maassa.

Oy Aga Ab on osa kansainvälistä Linde Groupia. Pohjoismaat ja Baltian maat muodostavat yhdessä Linde Groupin Pohjois-Euroopan alueen. Kaikki liiketoimintayksiköt kantavat vastuun omasta liiketoiminnastaan koko alueella.