(Poistunut julkaisusta)

After-Sales koordinaattori
Koja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Toimintamme laajentuessa haemme asiakaspalveluhenkistä ja langat käsissään pitävää

After-Sales koordinaattoria

prosessipuhallinliiketoiminnan Service-yksikköön Tampereelle vastaamaan osaltaan varaosapalvelujen saatavuudesta ja projektien onnistumisesta.

Työskentelet pääasiallisesti varaosamyynnin parissa, mutta osallistut aktiivisesti myös muun huoltotoiminnan tukemiseen. Tehtävä sisältää monipuolisesti erilaisia myynti-, logistiikka- ja laskutustehtäviä sekä huoltoprojektien tukitoimintoja.

Tulet osaksi itseohjautuvaa tiimiä, jonka kansainvälisessä toimintaympäristössä on lukuisia projekteja käynnissä samanaikaisesti. Tämä vaatii tiimiltämme oikeaa asennetta, järjestelykykyä ja ajoittain myös rautaisia hermoja. Jokapäiväisessä työssä palvelualttius ja käytännön ratkaisuhakuisuus takaavat korkean asiakastyytyväisyyden ja palvelumme laadun.

Olet etsimämme henkilö, jos pystyt keskittymään tarkkuutta vaativiin rutiinitehtäviin, mutta et myöskään pelkää haasteita ja uskallat välillä astua mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa teknisen- tai kaupallisen alan tutkintoa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • positiivista ja energistä asennetta ja ennen kaikkea halua tarttua toimeen

Tarjoamme

  • mahdollisuuden kehittyä asiakkaiden arvostamassa kasvavassa yrityksessä
  • itsenäisen työn dynaamisessa n. 10 hlön tiimissä
  • verkostoitumis- ja kehittymismahdollisuuksia kansainvälisessä toimintaympäristössä Kojan globaalien asiakkuuksien kautta
  • mahdollisuuden vaikuttaa puhtaampaan ympäristöön konkreettisella tavalla luomalla yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vähemmän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja.

Työ on kokoaikainen ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.12.2019 mennessä. Potentiaalisten ehdokkaiden kohdalla voimme edetä jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, Johanna Ahola, p. 0400 739 308.