(Poistunut julkaisusta)

After Sales koordinaattori, Nastola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Etsimme asiakkaallemme AFTER SALES KOORDINAATTORIA Nastolaan.

Asiakkaamme Vulganus Oy on Leipurin Oyj:n omistama projektitoimittaja ja osa Aspo- konsernia. Vulganuksen päätoimiala on elintarviketeollisuus ja sinne tuotettavien koneiden tuotekehitys, suunnittelu sekä valmistus, erityisesti leipomoalalle.

Työtehtävässäsi vastaat varaosatoimintoihin ja huoltoon liittyvistä tehtävistä. Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat mm. varaosien myynti ja koko jälkimarkkinaan liittyvät tilaus- ja toimitusketjun organisointityöt aina tarjouksesta toimitukseen asti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä huoltotiimimme kanssa ja huoltopäällikön apuna. Työllistyt suoraan asiakkaallemme Vulganukselle.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varaosa- ja huoltotoiminnoista. Hahmotat kokonaisuuksia ja omaat hyvät ongelman ratkaisutaidot. Sinulla on kokemusta myyntityöstä ja kansainvälisestä asiakkuuksien hoitamisesta. Lisäksi sinulla on monipuolista osaamista ja näkemystä mm. myynnistä, ostosta, valmistustekniikasta, sähkötekniikan suunnittelusta. Sinulle on luontevaa ajatella luovasti ja olet joustava. Olet tiimipelaaja, mutta suoriudut työstä kuin työstä myös itsenäisesti ja oma-aloitteisellä otteella.

Edellytämme sinulta työtehtävään soveltuvaa teknillistä koulutusta ja osaamista sekä osaamista ERP järjestelmistä (asiakkaalla käytössä Lean System). Sinulla on valmius matkustaa työssäsi etkä pelkää tarvittaessa tarttua työkaluihin, jos tilanne vaatii. Lisäksi sinulla on sujuva englanninkielen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen työn, mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan, kilpailukykyiset edut ja tiimimme osaavan tuen.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: myynti, teollisuus, tuotanto, asiantuntija, service, huolto, varaosat, after sales