After sales -insinööri (terveydenhuollon laitteet)
Lojer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

After sales-insinööri 100-vuotiaaseen perheyritykseen Sastamalaan

Hakijalta odotetaan tehtävään soveltuvaa tekniikan alan koulutusta (esim. insinööri). Voit olla vastavalmistunut tai jo työelämää nähnyt. Kokemus terveydenhuollon laitteista ja/tai toimialasta katsotaan kuitenkin eduksi.

Tehtävä sisältää kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden teknistä tukea, huolto- ja varaosakyselyihin vastaamista sekä Länsi-Suomen alueella tehtävien huoltotöiden koordinointia. Työssä menestyminen edellyttääkin erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä joukkuepelaajan asennetta.

Edellytämme sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muiden kielien, esim. Venäjä, taito katsotaan eduksi. 

Hahmotat kokonaisuuksia ja osaat pitää huolen siitä, että työt tulee tehtyä ajallaan. Odotamme että sinulla on positiivinen asenne ja itsenäinen, aktiivinen ote työhösi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vakituisen ja kokopäiväisen työn kansainvälisesti korkealuokkaisten tuotteiden parissa, joustavat työajat ja nuorekkaan työyhteisön. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sopivan henkilön löydyttyä paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Business Manager Tapio Turta, tapio.turta@lojer.com tai puhelimitse torstaina 27.6. sekä torstaina 4.7. klo 13–15, p. 010 8306 755.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen tapio.turta@lojer.com 11.8.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278642
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Pirkanmaa