(Poistunut julkaisusta)

After Sales Assistant Transtech Oy:lle Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018Työn kuvaus:
  Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia. Yhtiön toimipaikkoja ovat Oulun konttori, Otanmäen tehdas ja Helsingin kunnossapitoyksiköt. Transtech on erikoistunut kaksikerroksisten matkustajavaunujen ja matalalattiaraitiovaunujen valmistamiseen. Transtech on kehittänyt leveälle raideleveydelle ja ankariin ilmasto-olosuhteisiin soveltuvan kaksikerroksisten matkustajavaunujen tuoteperheen. Transtechin matalalattiainen raitiovaunu ARTIC® on moderni versio yhtiön perinteikkäästä nivelraitiovaunusta. Uudessa raitiovaunussa perinteinen vapaasti vaunun alla kääntyvä teliratkaisu on yhdistetty moderniin matalalattiaisuuteen. Tuote soveltuu erityisesti vaativiin rata- ja sääolosuhteisiin. Transtechin palveluksessa on noin 550 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 110 milj. €.

 
Etsimme Transtech Oy:n Euroopan parhaan kiskokaluston After Sales - tiimiin Ouluun
 
AFTER SALES - INSINÖÖRIÄ (AFTER SALES ASSISTANT)
 
Työt alkavat mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyään ja hyvälle tekijälle on tarjolla vakituinen työpaikka.
 
Työssäsi tulet vastaamaan toimittajille kohdistuvien laatupalautteiden ja reklamaatioiden käsittelystä yhteistyössä muun huolto-organisaation kanssa. Kokemuksen karttuessa tehtävänkuvaan voidaan sisällyttää myös muita After Sales tehtäviä, kuten varaosamyynti, asiakaspalvelu sekä huolto-organisaation tukeminen.
 
Haemme tähän tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esimerkiksi insinööri / DI) ja mahdollisesti myös jonkun verran joko harjoittelu- tai työkokemusta tekniseltä alalta. Myös kaupallisen koulutuksen omaavat henkilöt huomioidaan haussa, mikäli heillä on osoittaa vahvaa teknistä osaamista. Toivomme hakijalta myös hyviä kommunikaatiotaitoa, itsenäistä ja tavoitteellista työskentelytapaa sekä asiakaslähtöistä ajattelua. Työssä tarvitaan suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito katsotaan eduksi.
 
Transtechilaisena pääset osaksi yli 550 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalusto-projekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Vahvan tilauskannan ansiosta tarjoamme lisäksi pysyvän työn erinomaisine henkilöstöetuineen mukaan lukien mm. joustava työaika, matkustusajankorvaus ja opintojen tukeminen. 
 
Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveen ja ansioluettelon kera osoitteeseen helen.vesik@adecco.fi viimeistään 19.08.2018. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä haastattelemme tehtävään soveltuvia hakijoita jo hakuajan puitteissa.  Lisätietoja tehtävästä antaa Helen Vesik Adeccolta 040-167 8094.  Onnea hakuun! 

Asiakkaan tehtävänimike:  After Sales Assistant


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik


Toimipaikka:  Oulu