(Poistunut julkaisusta)

AFC Specialist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Talousrikollisuuden torjunta -osastolle Helsingin Vallilaan vakituiseen työsuhteeseen

 

AFC Specialistia Pakoteseuranta -tiimiin

Yksikössä vastaamme OP:n rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sekä pakotteiden noudattamisen järjestelmätuetusta seurannasta sekä osallistumme järjestelmien ja menetelmien kehittämiseen. Järjestämme henkilöstöllemme koulutusta ja osallistumme aiheeseen liittyvän ohjeistuksen laadintaan ja ylläpitoon. Toimimme jatkuvassa yhteistyössä koko henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Tässä tehtävässä vastaat

AFC Specialistin tehtävässä toimit itsenäisenä asiantuntijana ja sovellat osaamistasi määriteltyjen politiikkojen ja toimintatapojen puitteissa. Toimit tiimin tukihenkilönä kaikkein haastavampien hälytysten tai toimeksiantojen käsittelyssä ja päätöksenteossa. Osallistut merkittävällä panoksella tiimin toiminnan, prosessien ja laadun kehittämiseen sekä ryhmätasoisen järjestelmätuetun talousrikollisuuden torjunnan kehitykseen. Teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja kehität ohjeistuksia ja toimintamalleja ryhmän toimihenkilöille. Avustat eri liiketoimintoja sekä suunnittelet ja toteutat koulutuksia koko ryhmälle.

 

Mitä odotamme sinulta

Olet kiinnostunut talouspakotteista ja seuraat mielelläsi sääntelyn kehittymistä. Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas. Nautit työskentelystä paineen alla ja päätöksentekokykysi ja viestintäsi ovat hyvällä tasolla kiireessäkin. Nautit muiden auttamisesta, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Olet ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen sekä haluat kehittää toimintaa jatkuvasti. Ymmärrät laajasti syy- ja seuraussuhteita ja osaat tehdä niiden perusteella ratkaisuja.

Lisäksi edellytämme:

  • soveltuvaa tutkintoa (esim. kaupallinen)
  • aiempaa kokemusta pankkialalta sekä usean vuoden kokemusta pakoteseurannan tehtävistä ja pakoteseurantajärjestelmien käytöstä ja kehittämisestä
  • ajantasaista ja syvällistä osaamista pakotteiden noudattamiseen liittyvistä ohjeista ja käytänteistä. Kokemus rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä katsotaan eduksi
  • kokemusta prosessien ja järjestelmien kehittämisestä (Ketterä -toimintamalli)
  • suomen ja englannin kielen taitoa

 

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen mielenkiintoisella ja kasvavalla alueella. OP:laisena saat käyttöösi vertaansa vailla olevat uramahdollisuudet ja edut.

 

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat kollegasi sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme modernit työvälineet sekä laajat työsuhde-edut ja ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Joonas Järvenpää, joonas.jarvenpaa@op.fi tai 050 362 6369 ja häneen voi olla yhteydessä perjantaina 14.2. klo 9-10, perjantaina 21.2. klo 9-10 sekä torstaina 27.2. klo 9-10.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 1.3.2020 mennessä OP:n Uramahdollisuudet-sivuston kautta. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.