(Poistunut julkaisusta)

AFC Specialist -trainee (2 tehtävää)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Talousrikollisuuden torjunta -toimintoamme Helsingissä nyt kahdella AFC (Anti-Financial Crime) Specialist -traineella!

 

AFC Specialist -trainee (2 tehtävää)


Tässä trainee-tehtävässä pääset mukaan kehittämään ja parantamaan OP Ryhmän talousrikollisuuden torjunnan erilaisia kyvykkyyksiä. Pääset mukaan prosessien ja järjestelmien kehitys- ja optimointityöhön. Kehität ja optimoit parametreja niin, että järjestelmistä saadaan mahdollisimman halutunlaista tietoa. Tavoitteenasi on, että OP, sen asiakkaat ja yhteiskunta pystyvät toimimaan turvallisessa ympäristössä auttamalla näitä suojautumaan talousrikollisuuden eri muodoilta.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit 

 

Datan ja numeroiden pyörittely on lempipuuhaasi. Osaat myös yhdistää numeerisen tiedon liiketoiminnan tarpeisiin eli ymmärrät kokonaisuuksia numeroiden takana. Koodari sinun ei tarvitse olla, mutta jonkinlainen kokemus datan keräämisestä ja käsittelystä samoin kuin muu tietotekninen osaaminen tukevat tässä tehtävässä menestymistä.  

Olet itseohjautuva ja nautit asioiden tutkimisesta ja selvittelystä. Seuraat aktiivisesti uutisia ja maailman tapahtumia ollaksesi kartalla esimerkiksi geopoliittisista käänteistä, jotka vaikuttavat taloudessa tapahtuvien muutosten taustalla. Sinulla on luontainen kiinnostus työskennellä talousrikollisuuden torjunnan ja compliancen alueella pystyäksesi vaikuttamaan omalla työpanoksellasi turvallisemman yhteiskunnan puolesta.  

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai tekninen. Finanssialan kokemus on eduksi, mutta arvostamme kaikkea muutakin työkokemusta ja yritteliäisyyttä. 

 

Muutama sana meistä… 

 

Tulet mukaan Analytiikka ja prosessien hallinnan vastuualueelle, jossa on tällä hetkellä noin 40 jäsentä. Vastuualue on kasvava, sillä talousrikollisuuden torjunnan parissa riittää tehtävää ja kehitettävää. Meillä on meneillään mielenkiintoisia hankkeita ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Pääset kehityksen kärkijoukoissa toimivalle alueelle, jossa monet asiantuntijat ovat Suomen huippuja omalla erikoisalallaan.

Porukkamme on innostunutta ja motivoitunutta, meillä on erinomainen tiimihenki ja hyvä pöhinä. Työyhteisön ilmapiiri on moderni ja viihtyisä. Työ on itsenäistä, mutta tiimiläisiltä saa tukea ja apua aina tarpeen vaatiessa. Saat tiimistä oman mentorin ja työparin, ja lisäksi pääset säännöllisesti sparrailemaan esimiehen kanssa.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea 

 

Tässä tehtävässä pääset tekemään konkreettista työtä talousrikollisuuden ehkäisemisen parissa.Työ on tärkeää ja merkityksellistä koko yhteiskunnan tasolla ja se on myös OP:ssa priorisoitu alue. Pääset työskentelemään huippuosaajien kanssa ja samalla näkemään, miten talousrikollisuuden torjunta liittyy kaikkeen muuhun tekemiseen OP Ryhmässä. 

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee: 

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 16.10.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 
  • Videoiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä. 
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Matti Törmänen puh. 046 921 4969, 27.10 klo. 10-11 ja 3.11.2020 klo 10-11.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsitellä hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.