(Poistunut julkaisusta)

AFC Specialist / Senior AFC Specialist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt OP:n Yritysturvallisuuteen, Talousrikollisuuden torjunta -vastuualueen, Analytiikka ja prosessien hallinta -tiimiin, Helsinkiin, useita AFC Specialisteja / Senior AFC Specialisteja.

AFC Specialist / Senior AFC Specialist - Talousrikollisuuden torjunnan kokenut ammattilainen

Vastuullasi on kehittää ja ylläpitää talousrikollisuuden torjunnan prosesseja ja kyvykkyyksiä. Varmistat myös, että noudatamme säädöksiä, menettelytapoja ja ohjeistuksia ja siten varmistamme, että OP Ryhmä, sen asiakkaat ja yhteiskunta ovat turvassa talousrikollisuuden eri muodoilta.

Seuraat ja ymmärrät talousrikollisuuden torjunnan kokonaistilannetta, trendejä ja ilmiöitä, arvioit niiden vaikutuksia sekä suunnittelet ja toteutat näihin perustuvia parannustoimia. Analysoit, ylläpidät ja optimoit talousrikollisuuden torjunnan järjestelmätuettuja prosesseja ja osallistut alueen kehityshankkeisiin.

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme sinulta usean vuoden kokemusta työskentelystä päätoimisesti talousrikollisuuden torjunnan yhden tai useamman osaamisalueen (AML, Pakotteet tai KYC) operatiivisen toiminnan tukiprosessien tai liiketoiminnan kehitystehtävien parissa. Talousrikollisuuden torjunnan tukiprosesseja ovat esimerkiksi pakotelistojen hallinta- ja optimointi, AML -skenaarioiden validointi ja KYC prosessien optimointi. Talousrikollisuuden torjunnan liiketoimintakehityksellä tarkoitetaan mm. AML-, -KYC- ja Pakotteiden vastuualueiden prosessien ja järjestelmien tavoitteellista kehitystyötä. Tehtävässä menestymistä helpottaa, mikäli hallitset jonkin Talousrikollisuuden torjunnan vastuualueen järjestelmän syvällisesti.

Ymmärrät talousrikollisuuden torjuntaan liittyvät säädökset ja tiedät, miten alueen riskit määritellään ja arvioidaan. Projektinhallintataitosi ovat vankat, hyödynnät tehokkaasti uusia teknologioita ja kehität järjestelmiä muuttuvan liiketoiminnan tarpeisiin.

Hahmotat erinomaisesti laajoja kokonaisuuksia ja yhteistyötaitojesi ansiosta löydät nopeasti tärkeimmät sidosryhmäsi ja verkostosi. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja ratkaisukeskeinen; viet hankkeita eteenpäin oma-aloitteisesti ja järjestelmällisesti ja pidät kiinni myös niistä tavoitteista, joiden maali häämöttää kauempana tulevaisuudessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä saat meiltä

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa roolissa erityisasiantuntijana ja varmistamaan talousrikollisuuden torjuntamme sujuvuuden jatkossakin. Analytiikka ja prosessien hallinta -tiimissämme työskentelet aivan finanssialan ytimessä, yhdessä talousrikollisuuden torjunnan muiden osaajien kanssa.

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat kollegasi ja esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haemme henkilöitä kahteen eritasoiseen tehtävään: Specialist ja Senior Specialist. Valitun henkilön kokemus ja osaaminen määräävät tehtävän vaativuustason.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tiimipäällikkö Elina Tamminen kertoo mielellään lisää, puh: 050 401 8884. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 30.10.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.