AFC Officer
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Oletko asiakkaan tuntemisen ammattilainen, joka nauttii monimuotoisesta ja kehittyvästä työkentästä sekä sidosryhmätyöskentelystä?
 
Haemme nyt OP:n Talousrikollisuuden torjunta -vastuualueen, Asiakkaan tunteminen -yksikköön (KYC), Helsinkiin, kahta AFC Officeria vakituisiin tehtäviin. 

 

 

AFC OFFICER - Talousrikollisuuden torjunnan ammattilainen

 

Asiakkaan tunteminen -yksikön AFC Officerina olet mukana seuraamassa rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan ja erityisesti asiakkaan tuntemisen kokonaistilannetta, trendejä ja ilmiöitä ja arvioit niiden vaikutuksia. Ymmärrät erinomaisesti asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä.


Olet osa tiimin operatiivista toimintaa. Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden tuntemiseen liittyvä tiedon kerääminen, dokumentointi ja analysointi. Toteutat tiettyjen yritysasiakkaiden CDD, ODD ja EDD -prosesseja. Osallistut aktiivisesti tiimin toiminnan, prosessien ja laadun jatkuvaan kehittämiseen. Lisäksi toimit aktiivisesti asiakasvastaavien tukena liittyen asiakkaan tuntemiseen. Olet mukana varmistamassa, että OP:ssa noudatetaan rahanpesuun liittyvää sääntelyä, ohjeistuksia ja menettelytapoja. 
 


Kenen kanssa työskentelet?
 
Kuulut kymmenhenkiseen tiimiin, jossa on vahva kokemus yritysasiakkaista. Yhdessä tekeminen ja asioiden mahdollistaminen ovat tärkeitä. Teemme paljon etänä töitä, ollen valmiina tulemaan Helsingin toimistolle tarpeen mukaan.

 


Mitä tarjoamme sinulle?
 
Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä ja varmistamaan talousrikollisuuden torjuntamme sujuvuuden jatkossakin. Asiakkaan tunteminen -tiimissämme työskentelet aivan finanssialan ytimessä, yhdessä talousrikollisuuden torjunnan muiden osaajien kanssa. Lisäksi saat käyttöösi ison talon edut sekä etenemismahdollisuudet.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.  
 

 


Tunnistatko tästä itsesi?

 

Olet toiminut aikaisemmin pankkitoiminnassa yritysasiakkaan tuntemiseen liittyvissä tehtävissä. Osaat priorisoida tekemistäsi ja hallitset ajankäyttösi, hoitaen vastuualueitasi eteenpäin itseohjautuvasti ja määrätietoisesti, sietäen painetta aika ajoin. Työkokemustasi tukee soveltuva tutkinto.


Noudatat ja sovellat ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä teet niiden perusteella ratkaisuja. Hyödynnät työssäsi asianmukaisia työkaluja, ollen avoin uusille sovelluksille ja työskentelytavoille. Kykenet oppimaan ja kehittämään asiakkaan tuntemiseen liittyviä ohjeita ja käytänteitä.


Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas, minkä lisäksi yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Suullinen ja kirjallinen viestintäsi on sujuvaa niin suomeksi kuin englanniksi, riippumatta sidosryhmästä. 

 


Miten tästä eteenpäin?

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää su 8.8.21 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi. Lisää hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

 

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi ja haluat lisätietoja tehtävästä ennen hakemista, soitahan tiimipäällikkö Iida Salmenrannalle puh. 040 867 7371: 

13.-16.7. klo 14-15 ja 19.-23.7. klo 9-10.

 

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten kuulemme mielellämme osaamisestasi jo lähiaikoina.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475564
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki