(Poistunut julkaisusta)

AFC Officer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt  Talousrikollisuuden torjuntaan, Asiakkaan tunteminen -toimintoon (KYC) AFC Officeria Helsinkiin

 

Tehtävästä 

 

Asiakkaan tunteminen -toiminnon AFC Officerina olet mukana seuraamassa rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan ja erityisesti asiakkaan tuntemisen kokonaistilannetta, trendejä ja ilmiöitä ja arvioit niiden vaikutuksia. Ymmärrät erinomaisesti asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä.

 

Olet osa Asiakkaan tunteminen -toiminnon operatiivista toimintaa. Tehtäviisi kuuluu erityisesti henkilöasiakkaiden tuntemiseen liittyvä tiedon kerääminen, dokumentointi ja analysointi. Osallistut aktiivisesti tiimin toiminnan, prosessien ja laadun jatkuvaan kehittämiseen. Olet mukana varmistamassa, että OP:ssa noudatetaan rahanpesuun liittyvää sääntelyä, ohjeistuksia ja menettelytapoja. Tavoitteenasi on, että OP, sen asiakkaat ja yhteiskunta pystyvät toimimaan turvallisessa ympäristössä auttamalla näitä suojautumaan talousrikollisuuden eri muodoilta.

 

Mitä odotamme sinulta 

 

AFC Officerin tehtävässä etsimme hakemuksestasi:

 

  • Pankkitoiminnassa hankittua aikaisempaa kokemusta henkilö- tai yritysasiakkaan tuntemiseen liittyvistä tehtävistä
  • Valmiutta oppia ja kehittää asiakkaan tuntemiseen liittyviä ohjeita ja käytänteitä
  • Valmiuksia ja kyvykkyyttä uusien sovellusten käyttöön
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas, minkä lisäksi yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Osaat noudattaa ja soveltaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

 

Tarjoamme sinulle 

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä ja varmistamaan talousrikollisuuden torjuntamme sujuvuuden jatkossakin. Asiakkaan tunteminen -tiimissämme työskentelet aivan finanssialan ytimessä, yhdessä talousrikollisuuden torjunnan muiden osaajien kanssa. Lisäksi saat käyttöösi ison talon edut sekä etenemismahdollisuudet.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.


Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.
 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tiimipäällikkö Antti Härmän tavoitat puhelimitse 040 503 06 53 ma 11.1. kello 15-16.

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään viipymättä, viimeistään 17.1.2021.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.
#LI-KP1