(Poistunut julkaisusta)

AFC Officer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt OP:n Talousrikollisuuden torjunta -vastuualueen, Asiakkaan tunteminen -yksikköön (KYC) AFC Officeria Helsinkiin.
 
Tehtävästä 
 
Asiakkaan tunteminen -yksikön KYC Yrityspankki -tiimin AFC Officerina olet mukana seuraamassa rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan ja erityisesti asiakkaan tuntemisen kokonaistilannetta, trendejä ja ilmiöitä ja arvioit niiden vaikutuksia. Ymmärrät erinomaisesti asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä.
 
Olet osa KYC Yrityspankki -tiimin operatiivista toimintaa. Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden tuntemiseen liittyvä tiedon kerääminen, dokumentointi ja analysointi. Toteutat tiettyjen yritysasiakkaiden CDD, ODD ja EDD -prosesseja. Osallistut aktiivisesti tiimin toiminnan, prosessien ja laadun jatkuvaan kehittämiseen. Lisäksi toimit aktiivisesti asiakasvastaavien tukena liittyen asiakkaan tuntemiseen. Olet mukana varmistamassa, että OP:ssa noudatetaan rahanpesuun liittyvää sääntelyä, ohjeistuksia ja menettelytapoja. 
 
Mitä odotamme sinulta 
 
AFC Officerin tehtävässä etsimme hakemuksestasi:


•    Pankkitoiminnassa hankittua aikaisempaa kokemusta yritysasiakkaan tuntemiseen liittyvistä tehtävistä 
•    Valmiutta oppia ja kehittää asiakkaan tuntemiseen liittyviä ohjeita ja käytänteitä
•    Valmiuksia ja kyvykkyyttä uusien sovellusten käyttöön
•    Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
•    Asiakaspalveluasennetta
•    Soveltuvaa tutkintoa
 
Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas, minkä lisäksi yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Osaat noudattaa ja soveltaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
 
Tarjoamme sinulle 
 
Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä ja varmistamaan talousrikollisuuden torjuntamme sujuvuuden jatkossakin. Asiakkaan tunteminen -tiimissämme työskentelet aivan finanssialan ytimessä, yhdessä talousrikollisuuden torjunnan muiden osaajien kanssa. Lisäksi saat käyttöösi ison talon edut sekä etenemismahdollisuudet.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.
 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa tiimipäällikkö Salmenranta Iida 16. ja 18.11. klo 9-12, puh. 040 867 7371.

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään viipymättä, viimeistään 23.11.2020.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.