(Poistunut julkaisusta)

AFC Officer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt OP:n Yritysturvallisuuteen, Talousrikollisuuden torjunta -vastuualueen AML-monitoroinnin -tiimiin, Helsinkiin AFC Officeria vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävästä

 

AML-monitorointi -tiimin AFC Officerina olet mukana seuraamassa rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan kokonaistilannetta, trendejä ja ilmiöitä sekä arvioit niiden vaikutuksia. Ymmärrät erinomaisesti asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä.

 

Olet osa AML-monitorointi -tiimin operatiivista toimintaa. Tehtäviisi kuuluu transaktiomonitorointiin liittyvän tiedon kerääminen, dokumentointi ja analysointi. Osallistut tiimin toiminnan, prosessien ja laadun jatkuvaan kehittämiseen. Olet mukana varmistamassa, että OP:ssa noudatetaan rahanpesuun liittyvää sääntelyä, ohjeistuksia ja menettelytapoja. Tavoitteenasi on, että OP, sen asiakkaat ja yhteiskunta pystyvät toimimaan turvallisessa ympäristössä auttamalla näitä suojautumaan talousrikollisuuden eri muodoilta.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas sekä nautit työskentelystä paineen alla. Nautit rutiineista, mutta pidät myös vaihtelusta ja omaksut uusia toimintatapoja nopeasti. Osaat noudattaa ja soveltaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Edellytämme tehtävässä suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Lisäksi edellytämme:

  • soveltuvaa tutkintoa (esim. kaupallinen)
  • aiempaa kokemusta pankkialalta tai vastaavista tehtävistä
  • suomen ja englannin kielen taitoa

 

Mitä saat meiltä

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä ja varmistamaan talousrikollisuuden torjuntamme sujuvuuden jatkossakin. Asiakkaan tunteminen -tiimissämme työskentelet aivan finanssialan ytimessä, yhdessä talousrikollisuuden torjunnan muiden osaajien kanssa.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tiimipäällikkö Ansa Huikko kertoo mielellään lisää (puh. 040 542 6744). Ansan tavoitat parhaiten tiistaina 28.7., keskiviikkona 29.7. tai tiistaina 4.8. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää oheisen linkin kautta 11.8.2020 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.