(Poistunut julkaisusta)

AFC Officer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.  

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Talousrikollisuuden torjunta -osastolle Helsingin Vallilaan kahta AFC Officeria Pakoteseuranta -tiimiin.

 

AFC Officer – Pakoteseuranta

 

 

Tehtävästä

 

Yksikössä vastaamme OP:n rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sekä pakotteiden noudattamisen järjestelmätuetusta seurannasta sekä osallistumme järjestelmien ja menetelmien kehittämiseen. Järjestämme henkilöstöllemme koulutusta ja osallistumme aiheeseen liittyvän ohjeistuksen laadintaan ja ylläpitoon. Toimimme jatkuvassa yhteistyössä koko henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

AFC Officerin tehtävässä vastaat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, pakotteiden noudattamiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtävistä. Pääasiallisena vastuualueenasi on pakoteseurantajärjestelmän tuottamien hälytysten käsittely ja pakoteseurannan päivystykseen osallistuminen. Lisäksi neuvot henkilöstöä asiakkaan tuntemiseen, rahanpesun estämiseen ja pakotteiden noudattamiseen liittyvissä asioissa. Työskentelemme vuoroissa arkisin klo 8 – 18 välillä.

  

Mitä odotamme sinulta 

 

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas sekä nautit työskentelystä paineen alla. Nautit rutiineista, mutta pidät myös vaihtelusta ja omaksut uusia toimintatapoja nopeasti. Osaat noudattaa ja soveltaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Edellytämme tehtävässä suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Lisäksi edellytämme:

  • soveltuvaa tutkintoa (esim. kaupallinen)
  • aiempaa kokemusta pankkialalta sekä useamman kuukauden kokemusta pakoteseurannan tehtävistä ja pakoteseurantajärjestelmien käytöstä
  • ajantasaista osaamista ja tietoa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä sekä pakotteiden noudattamiseen liittyvistä ohjeista ja käytänteistä
  • suomen ja englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen mielenkiintoisella ja kasvavalla talousrikollisuuden torjunnan alueella. OP:laisena saat käyttöösi vertaansa vailla olevat uramahdollisuudet ja ison talon edut.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot - ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Karsio (puh. 0503690693) ja häneen voi olla yhteydessä 13.7. klo 13-15, 15.7. klo 13-15 sekä 21.7. klo 8-9.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Jopossa viimeistään 26.7.2020 mennessä. Hae kuitenkin mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely sekä Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.