(Poistunut julkaisusta)

AFC Officer
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Päivämäärä: 29.11.2019

Sijainti: Tampere, FI

Yritys: OP Ryhmä

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt OP:n Yritysturvallisuuteen, Talousrikollisuuden torjunta -vastuualueen AML-monitoroinnin -tiimiin, Tampereelle useita AFC Officereita vakituisiin työsuhteisiin.

 

AFC OFFICER - Talousrikollisuuden torjunnan ammattilainen

AML-monitorointi -tiimin AFC Officerina olet mukana seuraamassa rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan kokonaistilannetta, trendejä ja ilmiöitä sekä arvioit niiden vaikutuksia. Ymmärrät erinomaisesti asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä.

Olet osa AML-monitorointi -tiimin operatiivista toimintaa. Tehtäviisi kuuluu transaktiomonitorointiin liittyvän tiedon kerääminen, dokumentointi ja analysointi. Osallistut aktiivisesti tiimin toiminnan, prosessien ja laadun jatkuvaan kehittämiseen. Olet mukana varmistamassa, että OP:ssa noudatetaan rahanpesuun liittyvää sääntelyä, ohjeistuksia ja menettelytapoja. Tavoitteenasi on, että OP, sen asiakkaat ja yhteiskunta pystyvät toimimaan turvallisessa ympäristössä auttamalla näitä suojautumaan talousrikollisuuden eri muodoilta.

 

Mitä odotamme sinulta

AFC Officerin tehtävässä odotamme sinulta:

  • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä (pankkiasiakkaat)
  • Näyttöjä pankkipuolen asioiden menestyksekkäästä ja tuloksellisesta hoitamisesta
  • Suoritettu vähintään alempi korkeakoulu tai muu tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupanala)

Edellytämme tehtävässä aiempaa kokemusta AML-monitoroinnista tai vähintään vuoden kokemusta pankkiliiketoiminnasta tai maksuliikkeestä (esimerkiksi maksuliiketoimihenkilön tai asiakasneuvojan tehtävästä). Edellytämme lisäksi sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas, minkä lisäksi yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Osaat noudattaa ja soveltaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

 

Mitä saat meiltä

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä ja varmistamaan talousrikollisuuden torjuntamme sujuvuuden jatkossakin. AML-monitorointi -tiimissämme työskentelet aivan finanssialan ytimessä, yhdessä talousrikollisuuden torjunnan muiden osaajien kanssa.

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat kollegasi ja esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tiimipäällikkö Saska Hallikainen kertoo mielellään lisää (puh. 040 744 0110). Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää Jopon kautta 16.12.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.