(Poistunut julkaisusta)

AFC Officer -toimihenkilöitä Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Tampereella OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme palveluitamme laajentamalla OP:n yritysturvallisuutta tukevaa tiimiämme, joka toimii järjestelmätuetuissa seuranta tehtävissä talousrikollisuuden torjunnassa. Haemmekin nyt Tampereelle uusia kokoaikaisia AFC-toimihenkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.


AFC (anti financial crime) toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueenasi on seurantajärjestelmän tuottamien toimeksiantojen ja hälytysten käsittely yhteisestä työ jonosta. Työpanoksesi on tärkeä ja se tukee koko talousrikollisuuden torjunnan kehittämistä sekä yhteistyötä henkilöstön, viranomaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa. Työ on projektiluonteinen.

Työskentely on itsenäistä ja edellyttää määrämuotoista asioiden selvittelyä sekä dokumentointia. Hälytysten käsittelyä seurataan sekä määrällisesti että laadullisesti. Toivomme että sinulla olisi taustallasi esim. kaupallisen alan tutkinto ja valmius oppia rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyviä ohjeita ja käytänteitä. Sinulla on myös valmiudet ja kyvyt erilaisten sovellusten käyttämiseen, sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Aiempi kokemus pankkitoiminnasta, finanssialasta tai yritysturvallisuuden tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta nämä eivät ole pakollisia. Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas, sekä siedät rutiineja. Osaat noudattaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla sekä työtäsi tukevat henkilöstöedut. Työt alkavat 9.3. kattavalla perehdytyksellä, ja työsuhde kestää aina 30.11.2020 saakka. Työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 18.2.2020.


Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

https://opset.fi/tyopaikka/afc-officer-toimihenkiloita-tampereelle-4/


Lisätietoja tehtävästä antavat:

Rekrytoinnista vastaava: Tanja Koskenkorva, tanja.koskenkorva@op.fi
Tiimin esimies: Jouni Sotejeff, jouni.sotejeff@op.fi

Jounin tavoitat myös puhelimitse seuraavina aikoina: 10.2. klo 14-15 sekä 14.2. klo 12-13. Puh. 050 349 5610.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus, sekä turvallisuusselvitys. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.