(Poistunut julkaisusta)

AFC Officer -toimihenkilöitä Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Tampereella OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Vahvistamme palveluitamme laajentamalla OP:n yritysturvallisuutta tukevaa tiimiämme, joka toimii järjestelmätuetuissa seurantatehtävissä talousrikollisuuden torjunnassa.


Haemmekin nyt Tampereelle uusia kokoaikaisia AFC-toimihenkilöitä vakituisiin työsuhteisiin.


AFC (anti financial crime) toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueenasi on seurantajärjestelmän tuottamien toimeksiantojen ja hälytysten käsittely yhteisestä työjonosta. Työpanoksesi on tärkeä ja se tukee koko talousrikollisuuden torjunnan kehittämistä sekä yhteistyötä henkilöstön, viranomaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa.


Työskentely on itsenäistä ja edellyttää määrämuotoista asioiden selvittelyä sekä dokumentointia. Hälytysten käsittelyä seurataan sekä määrällisesti että laadullisesti. Toivomme että sinulla olisi taustallasi esim. kaupallisen alan tutkinto ja valmius oppia rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyviä ohjeita ja käytänteitä. Sinulla on myös valmiudet ja kyvyt erilaisten sovellusten käyttämiseen, sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Aiempi kokemus pankkitoiminnasta, finanssialasta tai yritysturvallisuuden tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta nämä eivät ole pakollisia.


Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas, sekä siedät rutiineja. Osaat noudattaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Hyvistä hoksottimista on myös tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla sekä joustavan mahdollisuuden yhdistää työ- ja vapaa-aika. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, ePassin, kattavan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.


Työt alkavat 1.11.2019. Työajat sijoittuvat arkipäiviin maanantaista perjantaihin, mutta toivomme että sinulla on tarvittaessa myös valmius iltatyöskentelyyn.


Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus, sekä turvallisuusselvitys. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Tunnistitko itsesi?


Haethan meille oheisen linkin kautta 20.10.2019 mennessä. Etenemme hakijoiden kanssa jo hakuajalla. 


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/afc-officer-toimihenkiloita-tampereelle-2


Kaipaatko lisätietoa?


Laita viestiä Lealle: lea.fabritius@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.​


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen.Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.