(Poistunut julkaisusta)

AFC Officer, Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Haemme nyt OP:n Lakiasioihin, Talousrikollisuuden torjunta -vastuualueen, Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta -toimintoon Helsinkiin, useita AFC Officereita vakituisiin työsuhteisiin.

 

AFC OFFICER - Talousrikollisuuden torjunnan kokenut ammattilainen

 

Tehtävästä 

 

Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta -toiminnon AFC Officerina olet mukana OP Ryhmän talousrikollisuuden torjuntaan liittyvän tutkintatyön suorittamisessa sekä yhteistyössä sidosryhmien kanssa ja osallistut ryhmän neuvontaan ja koulutuksiin.

 

Olet osa Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta -toiminnon operatiivista toimintaa. Tehtäviisi kuuluu eri järjestelmien ja muiden lähteiden tuottamien toimeksiantojen ja hälytysten käsittely ja vastuualueellasi. Keräät, dokumentoit ja analysoit tietoa sekä teet näiden pohjalta riskiarviointeja ja päätöksiä. Teet yhteistyötä myös tarpeellisten sidosryhmien kanssa ja toteutat ohjeistusten ja toimintamallien neuvontaa ryhmän toimihenkilöille talousrikollisuuden torjuntaan liittyvissä kysymyksissä. Osallistut myös tiimin toiminnan, prosessien ja laadun kehittämiseen.

 

Olet mukana varmistamassa, että OP:ssa noudatetaan rahanpesuun liittyvää sääntelyä, ohjeistuksia ja menettelytapoja. Tavoitteenasi on, että OP, sen asiakkaat ja yhteiskunta pystyvät toimimaan turvallisessa ympäristössä auttamalla näitä suojautumaan talousrikollisuuden eri muodoilta.

 

Mitä odotamme sinulta 

 

AFC Officerin tehtävässä etsimme hakemuksestasi

  • Osaamista pankki- tai finanssiliiketoiminnasta sekä tarvittavista teknologioista
  • Valmiuksia ja kyvykkyyttä vastuualueen ohjeistuksien ja sääntelyiden käytännön opetteluun
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

 

Olet työssäsi huolellinen, tarkka, vastuuntuntoinen ja tehokas, minkä lisäksi yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Osaat noudattaa ja soveltaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Sinulla on myös kyky systemaattiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä hyvä paineensietokyky. Lisäksi sinulla on hyvät viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

 

Tarjoamme sinulle 

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä ja varmistamaan talousrikollisuuden torjuntamme sujuvuuden jatkossakin. Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta -tiimissämme työskentelet aivan finanssialan ytimessä, yhdessä talousrikollisuuden torjunnan muiden osaajien kanssa. Lisäksi saat käyttöösi ison talon edut sekä etenemismahdollisuudet.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Kim Sirén kertoo mielellään lisää (puh. 045 27 59 688). Parhaiten tavoitat Kimin perjantaina 20.3. klo 9-11.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 31.3.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajalla.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.