(Poistunut julkaisusta)

Advisor
Catella Property Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Catella vahvistaa Suomen kasvukeskusten liiketoimintaa, haemme:

ADVISORIA

Myynti- ja vuokraustiimiin Turkuun

Myynti- ja vuokraustiimin tehtävää hakiessasi odotamme sinulta mielellään muutaman vuoden kokemusta kiinteistö- tai sijoitusalan tehtävistä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on kyky sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä hallitset hyvin tärkeimpien ohjelmistojen käytön. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista myynnin tehtävistä.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, vankkaa myynnillistä otetta, hieman analyyttisyyttä ja halua kehittyä kiinteistösijoitusalan tulevaisuuden tekijäksi.

Alan markkinajohtajana Suomessa ja merkittävänä kansainvälisenä toimijana tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin voimakkaasti kehittyvässä Catella-tiimissä. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan kiinteistömarkkinaan työympäristössä, missä on poikkeuksellisen vahva toimialaosaaminen.

Catella toimii neuvonantajana ja varainhoitajana kiinteistö- ja pääomamarkkinoilla Euroopassa. Catellan kiinteistösektorin neuvonantopalvelut kattavat kolme toimialaa; myynti- ja ostoneuvonanto, pääomajärjestelyt sekä arviointi, konsultointi ja tutkimus. Catella on jo useana vuonna valittu Euromoneyn järjestämässä kyselyssä parhaaksi kiinteistöalan asiantuntijaksi Suomen kiinteistömarkkinoilla. Yhtiön palveluksessa on yhteensä noin 50 henkilöä Suomessa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 9.4.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen maarit.virtanen@catella.fi otsikolla “Advisor, Turku”.

Lisätietoja:

Johtaja Petteri Heikkinen, petteri.heikkinen@catella.fi, puh. 040 7301669.