(Poistunut julkaisusta)

Advisor / Toimitilavälittäjä
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Haemme nyt myyntihenkistä ADVISORIA / TOIMITILAVÄLITTÄJÄÄ vastaamaan toimitilavuokrauksesta pääkaupunkiseudulla. Asiakkaitasi ovat niin pienet paikalliset toimijat kuin isot kansainväliset yritykset joten hyvät kommunikointitaidot ovat edellytys työssä menestymiseen. Tehtävä vaatii myös pitkäjänteisyyttä ja periksi antamattomuutta, sillä työ edellyttää verkostoitumista ja kykyä lähestyä potentiaalisia asiakkaita saadaksesi itsellesi riittävän asiakaskannan. Toimitilavälityksen lisäksi pääset myös osallistumaan projektiluonteisiin vuokraustoimeksiantoihin, joissa teemme vuokrausta valikoituihin kohteisiin omistajien puolesta. Kiinteistöalan tuntemus on sinulle tehtävässä eduksi, mutta olemme myös valmiita panostamaan tehtävään valitun henkilön koulutukseen.

Odotamme sinulta:

  • Muutaman vuoden kokemusta tuloksekkaasta myynti- tai vuokraustehtävistä
  • Tilannetajua ja aktiivista otetta työhön
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja halua verkostoitua laajasti
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa niin kirjallisesti kuin suullisestikin
  • LKV pätevyys katsotaan eduksi, edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä pätevyyden suorittamista työsuhteen alettua

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn maailman johtavalla kiinteistöneuvonantajalla ja mahdollisuuden työskennellä aidosti globaalissa yrityksessä. Työyhteisömme on rento ja dynaaminen emmekä pönötä turhaan, mutta työhömme suhtaudumme vakavasti. Palkkamallimme on kilpailukykyinen ja kiinteä kuukausipalkka.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 30.4. mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jussi Järvinen, Head of A&T Investor Leasing  puh. 0400 421 464