(Poistunut julkaisusta)

ADR-kuljettaja
Orica Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haluatko liikkuvan, haastavan ja fyysisen työn? Tässä voisi olla tarjolla ehkä juuri sinulle sopiva mielenkiintoinen ja erilainen ADR-kuljettajan paikka. Haemme räjähdysaineiden kuljetukseen Orimattilaan Orica Finland Oy:lle vastuullista ja fyysiseen työhön tottunutta ADR-kuljettajaa.

Orica on maailman suurin toimittaja kaivos- ja siviilipuolen räjähteissä. Orican ADR-kuljettajan työ sisältää räjähdekappaletavaran kuljetuksia työmaille pääosin Etelä-Suomen alueella sekä kenttätyöpäiviä työmailla, jossa toimit panostajan apuna räjähdetyömailla.

Kenttätyö on fyysisesti kuormittavaa ja työhön kuuluu paljon räjähdelaatikoiden kantamista, joten peruskuntosi tulee olla hyvällä tasolla. Tehtävään perehdytetään huolellisesti, ja alussa kuljet vakituisten kuskien mukana perehtymässä.

Kuljettajan tehtävä edellyttää:

  • ADR-lupa voimassa
  • Voimassaolevat ammattipätevyys- ja digipiirturikortit
  • Vähintään C-ajokortti.
  • Asiakaspalveluhenkisyys
  • Valmius fyysiseen työhön, hyvä fyysinen kunto

Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevat työturva-, tieturva 1-kortit.

Työssä toimitaan vaarallisten aineiden kanssa, joten olethan luonteeltasi rauhallinen ja vastuuntuntoinen henkilö, jolla on kuitenkin reipas ja aikaansaava asenne työntekoa kohtaan. Räjähteitä käsiteltäessä ei ajeta kiireellä vaan toiminnan perustana on aina oltava huolellisuus ja kiireettömyys. Olet työssä tekemisissä myös työmaiden asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa, joten työ edellyttää yhteistyökykyistä otetta.

Työn lähtöpaikka sijaitsee Orimattilan Niinikoskella Orican varastolla, joten edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta aikaisiin lähtöihin. Työt alkavat Orimattilasta aamuisin 04.00-06.00 välillä.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun. Omalla tekemiselläsi voit kuitenkin vaikuttaa paljon ja hyvin työnsä hoitavalla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Orican työntekijänä!

Tehtävän palkkaus määräytyy AKT:n työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi työstä maksetaan korvauksia mm. päivärahoista ja kenttätöistä, joten tehtävässä on mahdollisuus erittäin kilpailukykyisiin ansioihin ilman ympäripyöreitä päiviä.

Tämä on erinomainen paikka näyttää osaamisesi ja asenteesi, sekä päästä oppimaan tämän mielenkiintoisen työn pariin.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Barona Henkilöstöpalveluilta puhelimitse tai sähköpostitse: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853 / mari.yla-uotila@barona.fi.

Mikäli tämä kuulosti sinun paikaltasi ja tunnistit itsesi kuvauksesta, niin käy heti jättämässä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi. Ehdokkaita lähdetään käymään läpi jo hakuaikana ja henkilö valitaan tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä!