(Poistunut julkaisusta)

ADR-kuljettaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme suuntaan pikaisella aikataululla ammattikuljettajaa.

Etsimme luotettavaa kuljettajaa asiakkaallemme. Töitä on aluksi viikkotasolla noin. 20-40h/vk, mutta etsinnässä on henkilö, joka olisi valmis pidempäänkin kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää toimituksia asiakasyrityksen asiakkaille suoraan työmaalle tai asiakkaan varastoon. Työhön kuuluvat suurena osana myös ns. kenttäkeikat, jolloin kuorman toimituksen jälkeen työntekijä jää auttamaan työmaalle. Työ on osittain myös fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto ei ole pahitteeksi. Työssä käsitellään räjähteitä.

Työt alkavat aikaisin aamulla n. klo 3-6 välillä. Töihin lähtö tapahtuu Orimattilasta, joten työntekijän olisi hyvä asua mahdollisimman lähellä Päijät-Hämeen seudulla.

Tehtävän vaatimukset:

  • Vähintään C-kortti
  • ADR-räjähdeajolupa voimassa
  • Voimassa oleva Tieturva 1
  • Voimassa oleva Työturvakortti
  • Voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys

Tarve pätevälle kuljettajalle on välittömästi., joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Työt alkavat ensin määräaikaisina kauttamme, mutta työssään pärjäävällä henkilöllä on tässä erinomainen mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Lahden toimistolta: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853 / mari.yla-uotila@barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.