Adops asiantuntija, A-lehdet
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020
Oletko urasi alkuvaiheissa oleva sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut ja innostunut henkilö? Onko avoin ja rento toimintakulttuuri sekä yhdessä tekeminen sinulle tärkeitä asioita? A-lehdet etsii tällä hetkelle Adops-asiantuntijaa vahvistamaan heidän digitiimiinsä. He haluavat olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, ja toivovat työntekijöiltään samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta. Kuulostaako tämä sinulta? Haethan paikkaa saman tien, sillä etenemme heti sopivien kandidaattien löytyessä!
KUVAUS
Adops-asiantuntijana vahvistaisit digitiimiä ottamalla haltuun digimarkkinoinnin kaikki osa-alueet. Tehtävässä buukkaat kampanjoita, hoidat hallinnolliset asiat, toimit myyjien tukena asiakkaalla, pyörität display-kampjanoita sekä laadit raportteja.

Tarjoamme

A-lehdet tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän kannustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden oppia monipuolisesti uutta. Pääset myös vaikuttamaan A-lehtien display-mainonnan tulevaisuuteen.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Haussa on yritysasiakasliiketoiminnan tukeen ja kehitykseen Adops-asiantuntijaa, vauhdittamaan digimyyntiämme. Työtehtäviisi kuuluisi esimerkiksi:


* Display-kampanjoiden trafikointi, aktiivinen seuranta, optimointi ja tulosten koostaminen
* Ohjelmallisen ostamisen operatiiviset tehtävät
* Kampanja-analytiikka ja sivustoanalytiikan avustavat tehtävät
* Hallinnointi Google-työkaluilla (Google Ad Manager, Google Analytics sekä Google Data Studio)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus
* Kokemusta samankaltaisesta työtehtävästä
* Sujuva suomi sekä englanti
* Oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja huolellinen työote
* Kova halu kehittyä


Eduksi katsotaan, jos on tullut käytettyä Googlen työkaluja (Ad Manager, Analytics).

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Rekrytointi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä A-Lehdet puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
A-Lehdet konserni on mielenkiintoinen monialayritys, haluttu kumppani sekä houkutteleva työpaikka. Olemme mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä, joka etsii jatkuvasti uusia kasvumahdollisuuksia ja alansa parhaita osaajia tai sellaiseksi haluavia. A-lehdet-konsernin muodostavat medialiiketoimintaan keskittyvä A-lehdet Oy, pohjoismaisen designin johtava verkkokauppa Finnish Design Shop Oy, kasvumarkkinoinnin edelläkävijä Genero ja Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello Oy. Perheyrityksen tarina alkoi Helsingissä vuonna 1933, kun Apu-lehti perustettiin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391937
  • Tehtäväalue: Markkinointi/mainonta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki