(Poistunut julkaisusta)

Admissions Manager
Presidents Institute

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Konsultoivaa inbound-myyntiä Admissions Manager -roolissa yritysjohtajille

Haluatko olla osa kansainvälistä ja kasvavaa yritystä, jonka tärkein missio on kokonaisvaltaisesti parempi johtajuus? Me Presidents Institutella kehitämme henkilökohtaista sekä ammatillista johtajuutta Oxfordin Yliopiston kanssa yhteistyössä rakennetulla konseptilla, mikä pohjautuu ammatillisen verkoston laajentamiseen ja johtamistaitojen kehittämiseen. Haluamme intohimoisesti tuoda yhteen samanhenkisiä ihmisiä, jotka haluavat jatkuvasti kehittyä johtajina ja kyseenalaistaa omia näkökulmia ja toimintamalleja hakemalla käytännön uudistuksia oman toimialan ulkopuolelta.

Työyhteisömme on tiivis ja perheenomainen, jolla on selkeät yhteiset tavoitteet ja hyviksi havaitut toimintamallit, joihin jokainen tuo mukaan oman persoonansa ja kädenjälkensä.

Ilmapiiri on avoin ja kannustava, jossa osaaminen ja parhaat toimintamallit jaetaan yhteiseen käyttöön. Katso oheinen videotervehdys tulevilta työkavereiltasi!

Hello! Is it you we’re looking for?

Etsimme konsultoivaa myyjää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Kunnianhimoisessa myyntitiimissämme keskeisin työtehtäväsi on kontaktoida aiheesta kiinnostuneita henkilöitä ja varmistaa pätevien jäsenten valinta johtajaverkostoryhmiin. Tämä tarkoittaa päivittäin tapahtuvaa interaktiivista ja asiakaslähtöistä vuoropuhelua Suomen yritysjohtajien kanssa.

Lisäksi vastuullasi on:

 • Tietämys eri toimialoista, organisaatioista ja asiakaskunnista, joiden avulla voit ymmärtää ja rakentaa vahvan suhteen asiakkaan kanssa
 • Asiakkaan tarpeiden kartoittaminen ja verkostomme lisäarvon konkretisoiminen
 • Aktiivinen myynti puhelimitse tai kasvokkain tapaamisessa. Puhelin on ensisijainen työkalusi
 • Myynti- ja asiakasprosessien analysointi ja arviointi omien tulosten optimoimiseksi

Always be closing

Ollaksesi menestyvä Admission Manager, sinun täytyy olla ahkera myyjä ja hyvällä pelisilmällä varustettu. Toivomme, että olet luonnollinen asiakassuhteen rakentaja, jolla on rohkeutta haastaa, innostaa ja motivoida asiakkaita investoimaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Aiempi kokemus puhelimessa joko B2B tai B2C myynnistä on hakijalle eduksi.

Toivomme, että:

 • Puhut sujuvasti suomen kieltä
 • Omaat jo kokemusta myynnin puolelta ja haluat jatkuvasti kehittää taitojasi
 • Olet vahva tiimipelaaja, mutta samanaikaisesti kykeneväinen myös itsenäiseen työskentelyyn
 • Olet sanavalmis ja hahmotat liiketoiminnallisia syy-seuraussuhteita luontevasti
 • Sopeudut dynaamiseen ympäristöön olemalla itseohjautuva ja tuloshakuinen

Work hard, play hard

Presidents Institute on korkeatasoinen kansainvälinen johtajaverkosto, joka toimii kuudessa eri maassa Euroopan tasolla reilun kolmen tuhannen jäsenen voimin. Työskentely Presidents Institutella tarjoaa todellisen näköalapaikan Suomen yritys- sekä julkishallinnon maailmaan.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Kilpailukykyisen palkkauksen sisältäen pohjapalkan (2900€/kk) ja motivoivan bonusjärjestelmän
 • Henkilökohtaisen urapolun sekä mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön tulevaisuudessa
 • Mahdollisuuden laajentaa verkostoa Suomen yritysjohtajien keskuudessa
 • Rajattomat mahdollisuudet kehittää myyntitaitoja ja vahvistaa neuvottelutekniikoita sekä
 • Kannustavan työympäristön, huipputyökaverit sekä sopivassa tasapainossa vastuuta ja vapautta

Oletko sinä uusi Admissions Managerimme? Haethan tehtävää pian, sillä työt ja perehdytys alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin, elo-syyskuun välisenä aikana. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Admissions Excellence Executive, Iina Rätteli +358 40 0998804 tai ir@presidents.eu

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viipymättä osoitteeseen ir@presidents.eu