(Poistunut julkaisusta)

Administrative Marketing Coordinator audiovisuaaliselle toimialaliitolle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
Avita - Audiovisuaalinen toimiala ry etsii joukkoonsa henkilöä vastaamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen markkinointiviestinnästä. Tämä itsenäinen työnkuva monipuolisilla työtehtävillä tarjoaa sopivassa määrin vastuuta ja vapautta, puhumattakaan sen tuomasta arvokkaasta kokemuksesta ja toimialan verkostoitumismahdollisuuksista. Osa-aikainen tehtävä sopii mainiosti myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Mikäli olet markkinoinnista ja viestinnästä kiinnostunut henkilö, jonka työnteosta huokuu itsenäisyys, oma-aloitteisuus ja rohkeus, lue lisää ja hae paikkaa!
KUVAUS
Administrative Marketing Coordinatorina pääset ottamaan vastuuta yrityksen markkinointiviestinnästä ja työskentelemään samalla hallinnollisten tehtävien parissa. Pidät huolta järjestöviestinnästä ja jäsenrekisterin ylläpidosta, vastaat järjestettävien koulutustapahtumien markkinoinnista ja ilmoittautumisista sekä hoidat yrityksen sisäisiin palavereihin liittyviä organisointi- ja raportointitehtäviä. Avustat myös yrityksen taloushallinnossa seuraamalla yritykseltä lähteviä laskutuksia. Tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin alan yritystapahtumiin, joiden avulla saat merkittävää kokemusta ja luotua uusia kontakteja. Tehtävässä menestymistä määrittää kokemusta enemmän oikeanlainen persoona ja asenne työhön. Työntekijänä olet aktiivinen ja oppimishaluinen, etkä pelkää tarttua itsenäisesti työn tarjoamiin tehtäviin ja haasteisiin.

Tarjoamme


* Itsenäisen työnkuvan monipuolisilla työtehtävillä
* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä markkinoinnista


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Yrityksen markkinointiviestintää pitäen sisällään mm. uutiskirjeet, sosiaalisen median kanavat ja järjestettävien koulutusten organisoinnin toimenpiteet
* Sisäisten palaverien organisointi ja niihin liittyvien tietojen raportointi
* Laskutusten seuranta ja tarvittaessa muistutusviestien lähettäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Opintoja tehtävään soveltuvalta koulutusalalta (markkinointi/viestintä)
* Kaupallista näkemystä ja ymmärrystä liiketoiminnasta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme kokemuksen tiedottamisesta ja koordinoinnista esim. järjestötoiminnan kautta sekä yleisymmärryksen laskutuksen perusteista

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja reipas. Menet rohkeasti uusiin tilanteisiin.
* Itsenäinen ja luova. Uskallat tehdä päätöksiä ja toteuttaa ideoitasi.
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Työaika: Osa-aikainen, n. 25h/vko. Mahdollista myöhemmin keskustella kokoaikaisuudesta.
* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoituminen asiakasyritykseen
* Sijainti: Linnoitustentie, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Avitan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Avita - Audiovisuaalinen toimiala ry{target="_blank"} on valtakunnallinen toimialaliitto yrityksille, organisaatioille ja henkilöille, jotka suunnittelevat, valmistavat, maahantuovat, myyvät ja asentavat laitteita sekä järjestelmiä audiovisuaaliseen ammattikäyttöön tai tuottavat palveluita jakoulutusta tekniikan sekätapahtumatuotannon alueella.