(Poistunut julkaisusta)

Administrative Assistant
Hetzner Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Hetzner Groupin yritykset tarjoavat yksityisille ja yritysasiakkaille maailmanlaajuisesti tehokkaita hostingpalveluita sekä tarvittavan infrastruktuurin internetsivujen sujuvaan toimintaan. Hetzner Finland Oy, joka perustettiin osaksi Hetzner-ryhmää vuonna 2015, hyödyntää saksalaisen Hetzner Online GmbH:n asiantuntemusta. Data Center Park Helsinki tarjoaa palveluitaan Hetznerin asiakkaille ympäri maailman.

Tuusulassa sijaitsevan datakeskuspuiston ensimmäinen rakennus otettiin käyttöön alkuvuonna 2018. Tulevina vuosina datakeskuksia rakennetaan lisää.

Etsimme kasvavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

Administrative assistant

Tehtäviisi kuuluu:
- Ostolaskujen käsittely ja laskutus
- Kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvät avustavat tehtävät ja raportointi
- Rakentamiseen liittyvät tehtävät kuten rakentamisen urakkailmoitukset
- Palkanlaskennan tehtävät
- Toiminnan tukeminen hallinnollisissa asioissa ja päivittäisissä toimisto rutiineissa

Sinulla tulee olla:
- Soveltuva koulutus (merkonomi tai tradenomi)
- Työkokemus vastaavista tehtävistä, mielellään kansainvälisessä organisaatiossa
- Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon järjestelmistä (esim. Finago / Procountor)
- Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen- ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan, monipuolisen työympäristön. Työskentelet yhteistyössä saksalaisten kollegoiden kanssa sekä osallistut tilintarkastajien ja tilitoimiston kanssa tapahtuvaan yhteistyöhön. Muita vastuualueita ovat rakentamiseen liittyvät hallinnolliset asiat. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä erilaisia hallinnollisia tehtäviä taustasi, taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan. Huolehdimme työnantajana siitä, että sinulla on mahdollisuuksia myös henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen ja omien taitojen vahvistamiseen.

Toivomme, että olet nopea oppimaan ja sinulla on hyvät IT-taidot. Sinulla on positiivinen asenne ja osaat toimia tiimissä, mutta työskentelytavoiltasi olet itseohjautuva ja osaat viedä itsenäisesti asioita eteenpäin. Työkielenä meillä on englanti, joten sinun tulee osata sekä suomea, että englantia.
Hetzner Finland tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä työympäristössä, ja mahdollisuuden päästä kasvamaan uuden liiketoiminnan rinnalla. Joustavat työajat ovat tärkeä osa yrityksemme filosofiaa. Työsuhde on vakituinen. Työt alkavat sovitusti helmi-maaliskuussa 2020.

Kiinnostaako sinua liittyä Hetzner Finlandin tiimiin? Jätä hakemuksesi osoitteessa career.hetzner.fi. Lisätietoja löytyy www.hetzner.com.