Administrative Assistant - Espoo
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
AS3 on pohjoismainen valmennusyritys, joka haluaa työllään edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ, ja että yksilöt, organisaatiot ja yhteiskunnat menestyvät työelämän murroksessa. Suomessa ydinliiketoimintaamme ovat coaching, uracoaching, ura- ja työnhakuvalmennukset sekä uudistumisen ja muutosvalmiuden valmennukset. Olemme toimineet yli 30 vuoden ajan, ja olemme osa globaalia Lee Hecht Harrison -verkostoa.

Etsimme Administrative assistenttia määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Määräaikainen (80%) työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa ja kestää 4kk, jonka jälkeen siirryt AS3:n työntekijäksi. 
Tehtäviisi tulee kuulumaan pääosin avustava laskutustyö ja raporttien tuottaminen yhdessä Tanskan talousosaston kanssa. Lisäksi hoidat yleisiä toimistotehtäviä ja asiakaspalvelua. Koulutustaustallasi ei ole väliä, vaan haemme kolmen hengen Back Office- tiimiin parasta tiimikaveria! Menestyäksesi työssä toivomme kuitenkin sinulta 
  • aikaisempaa kokemusta laskutuksesta
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa
  • yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • tarkkuutta
  • hyviä IT valmiuksia
  • intoa oppia uutta ja kasvaa yrityksemme arvojen mukaan
Meille on tärkeää, että teet työsi huolella ja tarkkuudella ja olet aito tiimipelaaja!
Tarjoamme sinulle osaavan tiimin tuen työllesi sekä mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti sopimuksen mukaan. Toimisto sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Laura Enckell, puh. 030 6090118 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 27.9.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat"
Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot