(Poistunut julkaisusta)

AD
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Finlandia Group on täyden palvelun finanssitoimija, joka perustettiin vuonna 2000 palvelemaan kaikkia omasta taloudellisesta tulevaisuudestaan kiinnostuneita. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki säästämisen ja sijoittamisen palvelut saman katon alta. Toimintamme perustuu aktiiviseen yhteistyöhön ja käytännönläheiseen toimintaan asiakkaidemme kanssa. Finlandian omistaa 100 prosenttisesti yhtiön johto, työntekijät ja asiakkaat. Menestyksemme perustuu siihen, että autamme asiakkaitamme menestymään. Tutustu lisää Finlandia Groupiin: https://www.finlandiagroup.fi/


Haemme kasvumme tueksi Helsingin toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen

ART DIRECTORIA

suunnittelemaan ja toteuttamaan yritysviestintämme visuaalisia aineistoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta niin printti- kuin digiaineistojen suunnittelusta. Odotamme sinun tuntevan eri mediat ja osaat käyttää niihin tarvittavia ohjelmistoja (mm. Photoshop, InDesign, Illustrator jne.). 


Mitä odotamme?

Teet päivittäin läheistä yhteistyötä sekä johdon että työparisi kanssa, kuka niin ikää toimii AD:n nimikkeellä, joten odotamme hakijalta tiimityöskentelytaitoja, mutta myös itsenäistä ja vastuullista työotetta. Hallitset isojakin kokonaisuuksia, ja et hävitä luovuuttasi matkan varrella. Valittavalta henkilöltä tulee löytyä myös paineensietokykyä, sillä deadlinet voivat ajoittain olla tiukkoja aiempien suunnitelmien muuttaessa nopeastikin linjaa. Ensimmäiset työsi meillä ovat yritysmateriaalien taittotyötä ja mukana voi olla myös mm. PowerPoint-suunnittelua. Toivomme, että et täten kavahda myös tällaisia töitä – isompia caseja on kyllä tulossa!

Suurin osa asiakkaistamme on yrittäjiä, ja itse yrittäjinä ymmärrämme heidän tarpeitaan. Tiimiimme sopii parhaiten henkilö, joka puhaltaa kanssamme yhteen hiileen menestyksen eteen.

Eduksi hakijalle katsomme jo muutamien työvuosien kokemusta vastaavista työtehtävistä. Hakea voit, vaikka olisit vielä työuraasi aloitteleva AD, joka haluaa lähteä kasvamaan kanssamme. Valinnassa painottuu suuresti hakijan persoona, joten paikkaa kannattaa hakea rohkeasti!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme ja heistä haluamme pitää huolta. Palkkaus ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Olemme perinteitä kunnioittava yritys, mutta haluamme myös kehittyä yhdessä tiimimme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hae tehtävään Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostitse maarit.syrja@henkilostotalo.fi otsikolla ”Art Director”.  Pyydämme lähettämään hakemuksesi palkkatoiveineen muutaman työnäytteesi kera (linkit jne. myös käyvät) viimeistään 31.5.2019 mennessä. Hae tehtävään kuitenkin pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Tiedätkö jonkun, joka olisi oikea valinta juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 400 euroa!