(Poistunut julkaisusta)

AD strategiseen sisältö- ja viestintätoimistoon
Era Content

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Oletko visuaalisen suunnittelun kunnianhimoinen ja luova ammattilainen? Haluatko kehittää ennakkoluulottomasti kerrontakeinoja? Innostutko yhtä lailla suurista kokonaisuuksista kuin yksittäisen kuvan välittämästä viestistä? Sujuuko sinulta laajan ja monipuolisen visuaalisen tuotannon johtaminen?

Jos vastasit näihin kysymyksiin ”KYLLÄ!”, hae meille Eraan AD:ksi. Olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa sisällöllisiä ratkaisuja, brändejä ja visuaalisia kokonaisuuksia asiakkaillemme. Vastaat visuaalisuuden kokonaisuudesta sisältödeskissämme.

Olemme kovaa vauhtia kasvava sisältö- ja viestintätoimisto. Asiakaskuntamme ulottuu suuryrityksistä startuppeihin ja julkisen hallinnon organisaatioista järjestökenttään. 

Meillä eralaisilla on pitkä ja monipuolinen sisältömarkkinoinnin, viestinnän ja media-alan kokemus. Kanssamme pääset kehittämään ja jakamaan osaamistasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakasvastaaviemme sekä sisältödeskimme kokeneiden tekijöiden – sisältöjohtajien, editoreiden ja tuottajien – kanssa.

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja luottamuksesta kertoo se, että asiakassuhteemme ovat pitkiä ja kasvavia. Voit tutustua monipuoliseen työhömme ja sen tuloksiin tästä.

Jos haluat kuulla lisää, soita operatiiviselle johtajallemme Tuomas Littuselle numeroon 040 740 0617 tiistaina 22.10. klo 15–16 tai tiistaina 29.10. klo 15–17. Hakemuksesi haluamme viimeistään 3.11.2019.