Ad Operations Specialist
Aller Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Tule mukaan Ad Ops -tiimiin rakentamaan mediabisneksestämme entistä digitaalisempaa!

Etsimme viiden hengen mainonnanhallinnan tiimiimme Ad Operations Specialistia vakituiseen työsuhteeseen. Tiimimme vastaa Allerin digitaalisen mainonnanhallinnan kokonaisuudesta, esimerkiksi online-kampanjoiden ajosta, mainospaikkojen, mainosformaattien sekä ohjelmallisen mainosmyynnin ylläpidosta ja kehitystyöstä. Tämän hetkinen tavoitteemme on digitaalisen liikevaihtomme kasvattaminen ja uusien liiketoimintamallien luominen. Tiimimme tekee työtä näkyvyyden ja myynnin lisäämiseksi sekä impressioiden kaupallistamiseksi.

Ad Operations Specialistin työtehtäviin kuuluvat:

  • Online-kampanjoiden suunnittelu, trafikointi, optimointi ja raportointi
  • Yhteydenpito eri sidosryhmien kuten myyjien ja mainostajien kanssa
  • Ohjelmalliseen ostamiseen tai suoramyyntiin liittyvät tapaamiset mediatoimistojen ja mainostajien kanssa
  • Asiantuntijatuki myyntiin

Jos sinulla on vähintään muutamasta yllämainitusta kokemusta, pääset tehtävässä hyvin vauhtiin. Työssä on mahdollista päästä oppimaan ja kehittymään työtä tehden.

Kokemus mainonnanhallinnasta joko julkaisijan tai mediatoimiston puolelta on tehtävässä eduksi. Ohjelmallisen ostamisen kokemus ja Google Ad Managerin tuntemus on plussaa.

Tulevalta työkaverilta toivomme tiimityöskentelytaitoja, tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta, myynnillistä luonnetta ja paloa oppia uutta. Et hätkähdä hetkittäistä kiirettä ja rutiininomaiset tehtävätkin ovat sinulle ok. Olet keskusteleva ja joustava työkaveri. Työkielinämme ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ketterässä yrityskulttuurissa, jossa pääset kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Tulevalla Ad Operations Specialistilla on tärkeä rooli tiimimme kehittymisessä ja mahdollisuus myös tulevaisuudessa päästä viemään kehitysprojekteja eteenpäin yhdessä tiimin kanssa.

Allerilaisena saat monipuoliset henkilöstöedut ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen jatkuvasti mm. oman Aller Digital Garage -ohjelmamme kautta. Etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, lounasetu, urheilu-/kulttuuriraha, Training for Warriors -treeni, jooga ja monenmoiset juhlat. Moderni ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Sörnäisissä. Olemme mukana WWF:n Green Office -ohjelmassa.

Jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 24.11.2019 mennessä. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Ad Operations Joni Jäkälä (joni.jakala@aller.com) ja puhelimitse (puh. +358 50 530 5856) seuraavina ajankohtina 13.11 klo 13-15 ja 20.11 klo 13-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1314197
  • Tehtäväalue: Markkinointi/mainonta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki