(Poistunut julkaisusta)

Ad Operations Specialist
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Ad Operations and Monitoring -tiimi on osa Sanoman mediamyynnin kokonaisuutta. Tiimi vastaa monimediallisesti (TV, radio, video, digi, printti) kampanjoiden ja aineistojen trafikoinnista sekä kampanjoiden optimoinnista ajon aikana.

Haemme trafiikkiryhmäämme Ad Operations Specialistia vakituiseen työsuhteeseen radiotrafiikin työtehtäviin. Vastaat Nelonen Median radiokanavilla esitettävien mainoskampanjoiden radiomainosten ennakkotarkastamisesta ja siitä, että oikeat mainokset esitetään oikeaan aikaan. Lisäksi vastuullasi on kanavien lähetyssuunnittelun tekeminen eli mainoskatkojen sisällön tarkastaminen.

  • Työtehtäviin kuuluu:
  • Radiomainosten vastaanotto, tarkistus ja trafikointi
  • Katkojen sisällön tarkistaminen
  • Kampanjoiden käsittely mainonnanhallintajärjestelmissä
  • Yhteydenpito aineiston toimittajiin, mediatoimistoihin, yhteistyökumppaneihin ja Sanoman myyntiin.

Olet luonteeltasi huolellinen, tarkka ja huumorintajuinen. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät kiinni aikatauluista. Sinulla on aitoa kiinnostusta mainontaa kohtaan. Odotamme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa. Odotamme lisäksi, että hallitset hyvin yleisimmät toimistosovellukset. Työkokemus trafikointiin tai mainontaan liittyvistä tehtävistä on eduksi, mutta ei pakollista. Työskentelykielemme ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan jatkuvasti kehittyvään media-alaan sekä haastavan ja mielenkiintoisen työn mahtavien brändien ja ohjelmasisältöjen parissa, media-ammattilaisten kanssa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 17.11.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Sini Koskinen (sini.koskinen@sanoma.com)