(Poistunut julkaisusta)

Ad Operations Specialist
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Ad Operations -tiimi on osa Sanoman mediamyynnin kokonaisuutta. Tiimi vastaa Sanoma Media Finlandin lehdissä, verkkosivuilla ja radio- ja tv-kanavilla näytettävien mainosaineistojen teknisestä toimivuudesta ja mainoskampanjoiden ajokuntoon saattamisesta.

 

Haemme Ad Ops Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen

Vastaat Sanoman radiokanavilla (Radio Suomipop, Radio Aalto, Radio Rock, Loop, Helmiradio ja HitMix) esitettävien mainoskampanjoiden aineistojen ennakkotarkastamisesta ja siitä, että oikeat mainokset esitetään oikeaan aikaan. Tehtäviisi kuuluu myös mainosten esitysohjeiden saaminen ajoissa, sekä erikoisaikataulujen laatiminen. Lisäksi vastuullasi on kanavien lähetyssuunnittelun tekeminen eli mainoskatkojen sisällön tarkastaminen. Työskentelet läheisessä yhteistyössä mediatoimistoiden ja mediamyyntimme kanssa.

Olet luonteeltasi huolellinen, tarkka ja huumorintajuinen. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät kiinni aikatauluista. Sinulla on aitoa kiinnostusta mainontaa kohtaan. Odotamme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa. Alan termien ja järjestelmien tuntemus ja ymmärtäminen ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän, mukavat työkaverit 12-hengen tiimissä ja mahdollisuuden olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä monimediatalossa. Pääset tutustumaan ja osallistumaan myös muiden mediakanavien (printti, digi ja tv) aineistojen hallintaan.

Toivomme että valittu henkilö voisi aloittaa työt mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen vuoden 2019 loppuun asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pilvi Rimmanen, p. 040 524 7610, pilvi.rimmanen@sanoma.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.