(Poistunut julkaisusta)

Activation Sales Agent
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Työnkuvasi

Haemme Fortumin uuteen Activation -tiimiin myyntineuvottelijoita vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Työtehtäviisi kuuluu uusien asiakkaidemme laadukas asiakaspalvelu ja tuotteidemme ja palveluidemme myynti puhelimitse. Haluamme taata asiakkaillemme loistavan asiakassuhteen aloituksen ja sinä tulet olemaan avainpelaaja tässä. Luonteellesi on ominaista tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti ja innokkaasti. Otat rohkeasti ja mielelläsi yhteyttä asiakkaisiin ja löydät heille sopivat ratkaisut. Päivittäinen työmme pitää sisällään mm. sopimuksen aloitukseen liittyvien kysymysten ratkaisemista ja sähkösopimusten lisäarvopalveluiden myyntiä, pääsääntöisesti puhelimitse. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan, haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen ja asiakassuhteen aloitukseen. Työ tarjoaa jatkuvia mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittää omia myyntitaitoja osaavan henkilöstön tuella. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelutaitoja, myyntihenkisyyttä ja mukautumiskykyä vaihtuvissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on aktiivinen sekä positiivinen asenne työhön. Lisäksi olet vastuuntuntoinen, luotettava ja joustava. Näytöt tuloksellisesta myyntityöstä ovat etu oikeaa henkilöä valitessa.

Olet kiinnostunut asiakkaidemme tarpeista ja sinulla on kyky löytää ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä menestyksemme perustuu tyytyväisiin ja sitoutuneisiin asiakkaisiin. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 3.3.2019 mennessä. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta. Lisätietoa tehtävästä antaa Aleksi Lekander: aleksi.lekander(at)fortum.com.