(Poistunut julkaisusta)

Accounts Receivable Specialist
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

 


Toimintamme kasvaessa etsimme ARM (Accounts Receivable Management) Specialistia. 


Tulet toimimaan asiantuntijana yksikössä, joka hoitaa toimeksiantajiemme lähettämien laskuaineistojen vastaanoton ja siirron järjestelmiimme. Työtehtäviisi kuuluvat myös maksuhuomautusten lähettäminen, saapuneiden suoritusten käsittely, maksujen tilitykset, palautukset ja siirrot. 


Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta sekä rutiinien täsmällistä ja tehokasta hallintaa. Odotamme sinulta positiivista, aikaansaavaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Olet myös tottunut työskentelemään numeroiden ja mahdollisesti laskutuksen parissa. Omaksut nopeasti uudet järjestelmät ja työskentelet hyvin myös asetetuissa aikatauluissa. Työkokemus reskontranhoidosta tai maksuliikenteeseen liittyvistä työtehtävistä katsotaan eduksi. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi.


Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, jossa pääset myös kehittämään tiimin työskentelytapoja innostavassa ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. 


Visma Financial Solutionsilla pääset osaksi kokenutta ja kannustavaa työyhteisöä. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja sen tueksi tarjoamme laajan työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä järjestämme erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja tapahtumia.  Haluamme tarjota asiantuntijoillemme myös hyvät mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja suhtaudumme kouluttautumiseen erittäin kannustavasti.


Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 1.12.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Turun keskustassa.


Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Accounts Receivable Manager Katja Erkinjuntti, katja.erkinjuntti@visma.com.
Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 140 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa.


Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.