(Poistunut julkaisusta)

Accounts Receivable and Merchant Commission Specialist
Global Blue - ACN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Etsimme  “Accounts Receivable and Merchant Commission Specialistia” vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnon palvelukeskukseemme, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.  

 

Tehtävänkuva

 

Tulet työskentelemään pienessä myyntireskontratiimissä monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu mm. laskuttaminen, suoritusten käsittely, täsmäytys- ja selvitystehtävät sekä kauppiaskomission hallinnointi . Teet tiivisti yhteistyötä Pohjoismaissa ja Baltiassa sijaitsevien myyntiorganisaatioidemme kanssa. Noin 15 henkilön taloustiimissämme töitä tehdään hyvässä hengessä ja ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Työympäristö on aidosti kansainvälinen.

 

Odotamme sinulta

 

Sinulla on kaupallinen koulutus ja omaat jonkin verran kokemusta taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi myyntireskontran hoitamisesta. Olet tarkka ja huolellinen. Sinulla on kokemusta ainakin yhdestä taloushallinnon järjestelmästä ja Excel on sinulle tuttu työväline. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja toimit hyvin myös tiimissä. Olet palveluhenkinen ja uskallat tuoda esiin näkemyksiäsi siitä miten asioita voisi kehittää. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia.  

 

Tarjoamme sinulle

 

Sinua odottavat mielenkiintoiset ja monipuoliset taloushallinnon tehtävät kannustavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet ja erinomaisen tuen ammatilliseen kasvuun. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle lounasedun, virike-edun sekä kattavat työterveyspalvelut.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta viimeistään 4.8.2019. Liitäthän mukaan sekä CV:n, että hakemuksen palkkatoiveineen (liitä molemmat dokumentit hakulomakkeen kohdassa ”Resume/CV”). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme potentiaalisia kandidaatteja haastatteluun mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Financial Controller Paula Andersson p. 0500 427327 ke 10.7. klo 10-12 tai Finance Manager Lasse Pellikka p. 050 3783548 ke 31.7. klo 13-15.