(Poistunut julkaisusta)

Accounts Ledger Clerk / Reskontranhoitaja, luotonvalvoja
Lapp Automaatio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Olemme vahvasti kasvuhakuisia ja nyt meillä on tarjota sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi lennokasta kasvutarinaamme! Oletko aktiivinen, oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen työssäsi? Haemme nyt vahvistusta talousosastollemme Vantaan Varistoon.

Accounts Ledger Clerk / Reskontranhoitaja, luotonvalvoja

Tässä vakituisessa tehtävässä teet Lapp Automaatio Oy:lle ja Lapp Connecto Oy:lle monipuolisesti reskontratyötä, huolehtien kokonaisvaltaisesti myyntireskontrasta sekä luotonvalvonnasta. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa tiliotteiden käsittely, edelleen veloitettavien kulujen laskutus, myyntisaatavien seuranta sekä maksumuistutusten ja korkolaskujen ajot. Työhösi voi sisältyä myös kirjanpidon tehtäviä osaamisesi mukaan. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä organisaation eri yksiköiden ja erityisesti myynnin kanssa, jolloin meille on tärkeää, että olet sydämeltäsi aito ja reilu tiimipelaaja.

Odotamme sinulta itsenäistä ja vastuullista työotetta. Meille on myös tärkeää, että sinulla on hyvä asenne ja motivaatio kohdillaan. Olet innostunut oppimaan ja kehittämään ammattitaitoasi taloushallinnon parissa. Tuot rohkeasti esiin kehitysideoita, mutta kestät myös rutiineja.

Tehtävässä sinua auttaa menestymään:

  • soveltuva kaupallinen koulutus (esim. tradenomi tai merkonomi)
  • sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
  • muutaman vuoden työkokemus myyntireskontran ja/tai luotonvalvonnan tehtävistä
  • tuntemus arvonlisäverolaista
  • ymmärrys taloushallinnon toiminnoista
  • kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisesti taloushallinnon eri tehtävien parissa. Täydennät osaamisellasi taloushallinnon neljän hengen asiantuntijatiimiä, jonka tukeen voit varmasti luottaa ja jossa puhalletaan yhteen hiileen. Ihmiset ovat tärkein pääomamme, tarjoammekin sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi. Lähetä se palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.6.2019.

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat kysyä lisää, ota yhteys talouspäällikkö Monikaan, monika.nordqvist(at)lappgroup.com tai p. 020 764 6007 (tavoitettavissa parhaiten 3.6. klo 8-9 tai 7.6. klo 15:30-16:30).