(Poistunut julkaisusta)

Accountor HR Solutions, Ohjelmistokehittäjä
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Ohjelmistokehittäjänä pääset mukaan vaativaan tuotekehitysprojektiimme. Saat suunnitella ja kehittää ohjelmistoa yhdessä asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa Microsoftin teknologioilla. Meillä luot oman urapolkusi kehityksen kärkirintamassa suositun MepcoPro-tuotteen parissa. Ohjelmistokehittäjänä olet avainroolissa vaikuttamassa siihen, miten saavutamme positiivisen käyttäjäkokemuksen.

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi jokainen työntekijä on meille tärkeä.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme, että sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta VB.NET tai C# -kehityksestä ja oliopohjainen sovelluskehitys on sinulle tuttua. SQL Server –tietokantojen osaamisesta on hyötyä ja kokemus palkka- sekä henkilöstöjärjestelmien kehityksestä tai raportoinnin periaatteista katsotaan eduksi.

Parhaiten sovit porukkaamme, jos olet vastuullinen sekä yhteistyökykyinen ja suhtaudut positiivisella asenteella uusiin haasteisiin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kulttuurimme on avoin ja mutkaton. Meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin ja samalla tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Tutustu tuleviin kollegoihin

Pasi Heiskanen ja Alex Ostapenko työskentelevät Accountorissa sovelluskehittäjinä Mepco Pro -ohjelmiston parissa Tampereella. Lue lisää.

Ville Kerminen, Ville Talvitie sekä Pirita Riutta työskentelevät kaikki Mepco HRM -ohjelmiston parissa Accountorin Tampereen toimistolla. Lue lisää.

Mikäli tässä on sinun seuraava haasteesi, hienoa – me odotamme hakemustasi!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Haluaisimme kuulla sinusta ja kertoa tehtävästä lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 19.1.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition numerosta +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi