(Poistunut julkaisusta)

Accounting & Tax Associate
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?   Haemme kasvavaan joukkoomme

ACCOUNTING & TAX ASSOCIATEA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään osana osaavaa ja innovatiivista Business Services and Outsourcing -tiimiä. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla
Accounting and Tax Associatena työskentelet osana 20 hengen Business Services and Outsourcing -tiimiä, joka tukee asiakkaitamme taloushallinnon kehittämisessä ja tehostamisessa. Työskentelemme kansainvälisten asiakkuuksien kanssa, työkielinämme suomi ja englanti.
Työtehtäviisi Accounting and Tax Associatena kuuluu pääasiassa asiakasyritystemme avustaminen tilinpäätösten ja tuloveroilmoitusten laatimisessa. Hoidat toimeksiantosi kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laskennan ja verotuksen ammattilaistemme kanssa ja saat niin kollegoilta kuin tiimiesimiehiltä tukea ja sparrausta päivittäiseen työhösi. Pääset tehtävässä kehittämään taloushallinnon ja verotuksen osaamistasi kansainvälisten asiakkuuksien parissa. Laaja palveluvalikoimamme ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme
  • Soveltuvaa tutkintoa kaupalliselta alalta
  • Kykyä oppia ja omaksua uutta. Aikaisempi työkokemus kirjanpidon tai verotuksen parista katsotaan eduksi.
  • Hyvää Excel-osaamista sekä yleisesti MS Office -ohjelmien tuntemusta
  • Joustavuutta, järjestelmällistä työotetta sekä kykyä hoitaa useaa samanaikaisesti etenevää toimeksiantoa eteenpäin
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin, katsomme eduksesi
  • Positiivista asennetta sekä halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -missiomme mukaisesti.
Tarjoamme sinulle
Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.
Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?
Hae työpaikkaa 14.1.2020 mennessä verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.   Lisätietoja tehtävästä antaa taloushallinnon asiantuntija Sirpa Lehtinen (sirpa.lehtinen@bdo.fi, 050 326 3320).