(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist
KWH Logistics

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Etsimme nyt KWH Logistics Economy -tiimiin aktiivista ja vastuullista tiimipelaajaa

ACCOUNTING SPECIALISTIKSI

Monipuoliset tehtäväsi koostuvat pääasiassa seuraavista:

  • vastata talousosaston prosessien dokumentoinnista ja arvioi ja antaa parannusehdotuksia
  • osallistua IFRS-kirjanpitoon, budjetointiin ja konserniraportointiin
  • tehdä yhteistyötä kaikkien Economy tiimin jäsenten kanssa, jotta kaikki sen toiminnot toimisivat tehokkaasti, esim. ostolaskutus, kirjanpito, maksatukset ja matkalaskut
  • vastata omista kehityshankkeista ja jatkotoimenpiteistä

 

Me KWH Logisticsilla olemme sitoutuneet toteuttamaan niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaidemme toiveet. Economy-tiimissä työskentelemme kaikille liiketoimintaryhmän yrityksille, joten on tärkeää, että tuotamme laadukasta palvelua erinomaisella yhteistyötaidolla ja positiivisella palvelukeskeisellä asenteella. Odotamme, että omaat hyvät kommunikointitaidot ja olet joustava tiimin jäsen, joka pystyy työskentelemään asetettujen määräaikojen mukaisesti. Arvostamme myös hyvää organisaatiokykyä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, järjestelmällisesti ja tarkasti.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Sinun tulisi myös hallita yleisimmät IT-työkalut.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä voimakkaasti kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, osana vastuullista ja vahvaa logistiikka-alan konsernia. Toivottavasti haluat olla mukana jakamassa menestyksemme kanssamme.

Työpaikkasi on Vaasan Vaskiluodossa, nopeasti kasvavalla alueella Vaasan sataman välittömässä läheisyydessä.

 

Haluatko olla KWH Logistics familyn jäsen?

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin (LINKKI) kautta viimeistään 4.10.2020. Halutessasi voit myös esittäytyä meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Financial Director Anders Back p. 050 591 9142 tai anders.back@kwhlogistics.com sekä HR Director Mona Andersson-Kuorikoski p. 040 4803832 tai mona.andersson-kuorikoski@kwhlogistics.com