(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Helsingin toimistollemme 

Accounting Specialist 

vastaamaan suurten ja keskisuurten asiakasyritystemme kokonaisvaltaisista taloushallinnon prosesseista yhdessä muun asiakastiimin kanssa. Tiimin työtehtävät koostuvat

  • päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä
  • päivittäisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa suomen ja englannin kielellä
  • kuukausiraportoinnista yhtiön johdolle, halllitukselle ja sidosryhmille
  • erillisyhtiöiden tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laadinnasta
  • sisäisestä laskennasta
  • kassaennusteista
  • verotukseen liittyvistä tehtävistä 
  • taloushallinnon asiantuntijatehtävistä

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä osaamisesi syvenee hyvän perehdytyksen, kehittävän asiakastyön ja laajan asiantuntijaverkostomme tuen avulla. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Tiimisi

Tulevassa tiimissäsi pääset mukaan kehittämään taloushallinnon prosesseja ja omaa osaamistasi. Olemme saumaton osa asiakasyritystemme talousosastoa ja autamme työllämme talousjohtajia keskittymään yrityksen taloudelliseen päätöksentekoon. Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti hyvästä laadusta ja aktiivisesta kommunikoinnista.  Tiimissäsi työskentelet eri toimialojen yritysten parissa ja pääset osaksi innovatiivista tiimiä. Tiimin yhteishenki on erinomainen ja toimintamalli on nykyaikainen. Edellytykset saavuttaa taloushallinnon ammatillinen kasvu ja modernit taloushallinnon prosessit ovat erinomaiset.  Tervetuloa mukaan!

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Mikko Putkiselta  p. 0504937232. Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 2.8.2020.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter