(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä haemme Mikkeliin

Accounting Specialistia

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnon prosesseista yhdessä muun tiimimme kanssa. Työssäsi

  • haastat itseäsi monipuolisissa asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • osaamisesi syvenee itsenäisen päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä, energisyyttä ja intoa työskennellä ja kehittää itseään ammatillisesti. Katsomme eduksi Microsoft Navision - ja Netvisor -järjestelmäosaamisen. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä osaamisesi syvenee hyvän perehdytyksen, kehittävän asiakastyön ja laajan asiantuntijaverkostomme tuen avulla. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Tervetuloa ammattitaitoisen tiimimme jäseneksi! Meille asiakaspalvelu ja laadukas työ ovat lähellä sydäntä. Haluamme tuntea asiakkaamme ja tarjota heille juuri heidän tarpeitaan vastaavaa palvelua. Asiakaskuntamme on laaja: pienistä yhdistyksistä suuryrityksiin, monilta toimialoilta ja kaikista yhtiömuodoista. Meillä pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi tiimin tuella. Ja kun ollaan asiantuntijoina iloisessa Itä-Suomessa on tunnelma toimistollamme sekä asiakkaidemme kanssa asiallinen, mutta rento.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Reija Härköseltä p. 050 337 2162. Viimeinen hakupäivä on maanantai 27.1.2020.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter