(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haluaisitko sinä, taloushallinnon ammattilainen, työskennellä osana rautaisella ammattitaidolla varustettua yhteisöä? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi taloushallinnon haasteita ja mahdollistavat menestymisen sekä osaamisen kehittämisen työssäsi? Sinulla on nyt tilaisuus liittyä Suomen suurimmaksi kiinteistöalan yritykseksi kehittyvän yhtiön osaavien ammattilaisten joukkoon. Etsimme tehtävään useampaa osaajaa, katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Accounting Specialist osana liiketoiminnan ydintä

Meillä taloushallinto on osa liiketoimintaamme sekä asiakkaillemme tarjottavaa kiinteistösijoitustoiminnan palveluportfoliota. Tämä tarkoittaa sinulle sitä, että et toimi meillä vain tukifunktiona muille, vaan osana päivittäistä ydinbisnestämme. Meillä pääset työssäsi avustamaan sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinteistöalan sijoittajia. Huolehdit siis kanssamme asiakkaidemme lakisääteisestä kirjanpidosta ja verotusasioista sekä monipuolisesta raportoinnista liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahavirtaan liittyen.

Accounting Specialistina sinun vastuullasi on pitää asiakkaidemme kirjanpito ajan tasalla. Huolehdit asiakkaan pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista ja vastaat siitä, että raportointi sujuu sovitusti. Teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon osaajien kanssa. Yksin et työsi kanssa jää, vaan vierelläsi on jatkuvasti työkavereita jakamassa osaamistaan. Olet myös asiakkaita konsultoivassa roolissa ja arkeesi kuuluu asiakkaiden kirjanpitoon ja verotukseen liittyviin kysymyksiin vastaamista ja matkan varrelle sattuvien haasteiden selvittämistä.

Tehtävä on kokopäiväinen ja haemme vahvistusta sekä Helsingin että Turun toimipisteisiin.

Työsuhteesi alku meillä

Ensimmäisinä työpäivinäsi pääset tutustumaan taloon ja uusiin työkavereihisi. Perehdytämme sinut heti työsuhteesi alussa käyttämiimme ohjelmiin ja prosesseihimme. Sisäisten perehdytysten jälkeen pääset perehtymään asiakastyöhön. Tässä saat kollegoilta tukea. Me tiedämme, että kaikkea ei voi osata heti – me siis autamme ja kysyä saa aina.

Lupauksemme sinulle

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme.

  • Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat osaajat. Ympärilläsi on lähes 80 taloushallinnon ammattilaista jakamassa osaamistaan ja ratkaisemassa asiakkaidemme haasteita.
  • Taloushallinto on meillä osa liiketoiminnan ydintä. Olemme mukana tuottamassa asiakkaillemme alan parhaita kiinteistöpalveluita.
  • Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  • Meidän kanssamme pääset oppimaan valtavasti uutta. Kiinteistöalan taloushallinnon ja verotuksen sekä asiakkuuksien haasteita ratkaisemalla opit jatkuvasti uutta ja osaamisesi kehittyy. Pidämme koulutuksilla huolta siitä, että olet alati muuttuvassa maailmassa ajan tasalla talouden ja kiinteistöalan muutoksista.
  • Tulet työskentelemään yhteisössä, jolle työn laatu on tärkeää ja asiakkaiden aikataulujen noudattaminen on kunnia-asia. Työssäsi on kuitenkin paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet. Joustavuutesi vastapainoksi myös me joustamme sinun suuntaasi.

Näillä eväillä menestyt

Jotta onnistut tehtävässäsi, on sinulla jo kokemusta sekä osaamista kirjanpidosta. Olet siis työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpitäjänä tai pääkirjanpitäjänä ja hallitset myös tilinpäätökset sekä veroilmoitukset. Mikäli takataskustasi löytyy kokemusta kiinteistöalalta tai konsernitilinpäätöksistä, on se työssäsi varmasti hyödyksi.

Arkemme on välillä hektistä, sillä dynaamiset asiakkaamme tekevät usein nopeitakin liikkeitä, jotka vaikuttavat meidän työhömme. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis meillä valttia. Ja tietysti toivomme sinun olevan tarkka työssäsi, pystyen samalla priorisoimaan ja löytämään asioista oleellisen. Asiakkainamme on paljon ulkomaisia kiinteistösijoittajia, jolloin englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on tarpeen.

Miltä kuulosti? Olisiko tämä sinua kiinnostava tehtävä? 

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 31.01.2020 mennessä. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Yvonne vastaa niihin mielellään. Hänet tavoitat parhaiten sähköpostitse yvonne.stenman@newsec.fi. 

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.