(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Esittely

Hei taloushallinnon ammattilainen!

Innostaako sinua työkaverit, jotka ratkovat kanssasi taloushallinnon haasteita? Haluaisitko työskennellä osana yhteisöä, joka mahdollistaa sekä osaamisen kehittämisen että menestymisen työssäsi?

Tämä työ voisi olla sopiva juuri sinulle!

Asiakkaamme etsii riveihinsä Accounting Specialistia toimimaan osana liiketoimintansa ydintä. Nyt sinulla on mahtava tilaisuus liittyä Suomen suurimmaksi kehittyvän kiinteistöalan yrityksen joukkoon!

Työtehtävät

Tässä tehtävässä pääset osaksi asiakkaamme päivittäistä ydinbisnestä, sillä taloushallinto on osa heidän liiketoimintaansa ja kiinteistösijoitustoiminnan palveluportfoliotaan.

Accounting Specialistina sinun vastuullasi on pitää asiakkaiden kirjanpito ajan tasalla. Huolehdit asiakkaan pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä veroilmoituksista ja vastaat siitä, että raportointi sujuu sovitusti. Konsultoit myös asiakkaita mm. kirjanpitoon ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä sekä autat asiakkaita mahdollisissa ongelmatilanteissa. Teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon osaajien kanssa, joten apu on aina lähellä!

Edellytykset

Jotta onnistut tehtävässäsi, tulisi sinulla olla jo kokemusta sekä osaamista kirjanpidosta. Olet siis työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpitäjänä tai pääkirjanpitäjänä ja hallitset myös tilinpäätökset sekä veroilmoitukset. Kokemus kiinteistöalalta tai konsernitilinpäätöksistä katsotaan eduksesi.

Arki saattaa olla välillä hektistä, joten paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat valttia! Toivomme sinun olevan myös tarkka työssäsi, pystyen samalla priorisoimaan ja löytämään asioista oleellisen. Tulet olemaan paljon tekemisissä ulkomaisten kiinteistösijoittajien kanssa, joten sinulla tulee olla erinomaiset englannin kielen kirjalliset ja suulliset taidot.

Edut

Saat kattavan perehdytyksen käytössä oleviin ohjelmiin ja prosesseihin heti työsuhteesi alussa. Saat työkaveriksesi alan parhaat osaajat sekä ympärilläsi on 65 taloushallinnon ammattilaista jakamassa osaamistaan ja ratkaisemassa kanssasi asiakkaiden haasteita.

Sinulla on aito mahdollisuus menestyä yrityksessä sekä pääset oppimaan ja kehittymään työsi ohella myös erilaisissa koulutuksissa. Työssäsi on paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet ja joustavuutesi vastapainoksi myös sinun suuntaasi joustetaan.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään heti oikean osaajan löydyttyä! Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +35820 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter