(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 240 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Oletko ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen ja halukas olemaan osa menestystarinaamme tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä etsimme nyt


Accounting Specialistia


Helsinkiin pienten ja keskisuurten yritysten yksikköömme vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta ja asiakasneuvonnasta. 


Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, useamman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä, kokemusta tilinpäätöksen laatimisesta, hyviä tiimityötaitoja ja hyvää englannin kielen taitoa. Sinulla on konsultoiva ote, kyky työskennellä asiakasrajapinnassa, ja sinulle on tärkeää laadukas lopputulos aikataulupaineista tai useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta.


Luemme eduksi pilvipohjaisten taloushallinnon järjestelmien osaamisen (erityisesti Netvisor), kokemuksen tilitoimistotyöskentelystä ja asiakasprojekteihin osallistumisesta sekä hyvän ruotsin kielen taidon.


Meillä Azetsilla työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja arvojemme mukaisesti: henkilökohtaisesti, täsmällisesti, vastuullisesti ja askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen.


Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja järjestelmät. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, Elielinaukiolla.


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävää viimeistään 20.11.2018. 

Lisätietoja tehtävästä saat Hannele Marjaselta arkisin klo 9-15 välillä, puh. 040 178 4343.