(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Asiakasyrityksemme on taloushallinnon ulkoistamispalveluihin erikoistunut yritys ja etsimme nyt heille ulkoisen laskennan vahvaa ammattilaista liittymään osaksi Tampereen asiantuntijatiimiä nimikkeellä

Accounting Specialist

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vastuullisessa asiantuntijaroolissa vastaten laaja-alaisesti konserniyhtiöiden kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja viranomaisilmoituksista. Toimit konsultoivana asiantuntijana asiakasyritysten suuntaan ja ehdotat rohkeasti ja aktiivisesti asiakkaalle ratkaisuja. Tuot myös asiantuntemuksesi ja tuen kirjanpitotiimin avuksi. Lisäksi osallistut raportointiin ja kehitysprojekteihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Taloushallinnon koulutustaustaa (esim. AMK//Yliopisto)
- Useiden vuosien kokemusta kirjanpidon tehtävistä
- Konserniyhtiöiden kirjanpidon ja tilinpäätösten tuntemusta
- IFRS-tuntemusta
- Vastuullista työskentelyotetta
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
- Ripaus rohkeutta ja jämäkkyyttä tuoda esiin ratkaisu- ja kehitysehdotuksia
- Monipuolisia tietoteknisiä taitoja sekä kykyä ja halukkuutta ottaa haltuun uusia järjestelmiä
- Halukkuutta kehittää ja kehittyä taloushallinnon parissa

Asiakasyrityksessämme panostetaan työntekijöiden ammattitaidon ylläpitoon ja kehitykseen sekä työssä viihtyvyyteen. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, joustavan työajan, työnantajan tukemat koulutukset ja lounasedun sekä ja ennen kaikkea innostavan tiimin tuen.

Tuleva työpisteesi sijaitsee Tampereen keskustassa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää, joten jätä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Accounting Specialist.


Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä Temp-Teamin konsulttiin Eveliina Tanniseen, puh. 040 350 0745 tai s-postitse eveliina.tanninen@temp-team.fi