Accounting Specialist - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Shark Account Oy on vuonna 2019 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Toimintaympäristömme on digitaalinen, dynaaminen ja asiakaslähtöinen. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia moderneja taloushallinnon palveluja.
Vahvistamme tiimiämme, haemme nyt Shark Account Oy:lle Accounting Specialistia Turun keskustaan. Tehtävä on aluksi määräaikainen, myöhemmin mahdollisesti vakinaistuva.
Tehtäväkokonaisuus on monipuolinen ja sitä on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluvat ensisijaisesti asiakasyritysten kirjanpito ja tilinpäätökset, palkkojen laskenta sekä muut taloushallinnon vastuulliset tehtävät kuten raportointi sekä alv- ja veroilmoitukset.
Nautit vastuullisesta asiantuntijatason tehtävästä ja sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti tiukkojen aikataulujen puitteissa. Kykyjesi mukaisesti sinun on mahdollista kasvaa ja saada lisää vastuuta roolissasi. Työaikamme on liukuva ja työtunteja on keskimäärin 30 - 37,5 tuntia/viikko. Tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn.
Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista yllä mainituista taloushallinnon perustehtävistä. Käytössämme ovat sähköiset taloushallinnon ohjelmistot esim. Procountor ja Netvisor ja katsomme eduksi, jos sinulla on jo käyttökokemusta näistä. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan dynaaminen ja oma-aloitteinen. Arvostamme luotettavuutta ja sitoutuneisuutta sekä positiivista asennetta ja kehittymishalua.
Oletko juuri sinä etsimämme henkilö? Jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten olethan pian yhteydessä. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 27.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339332
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi