(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist / Oulu
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.azets.fi.


 


Etsimme nyt energistä lisävahvistusta Large Accounts-yksikköömme


toteuttamaan ja kehittämään asiakkaillemme tarjottavia vaativia ja monipuolisia laskentapalveluita. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti keskisuuria ja kasvuyrityksiä.


Tehtävänkuvaasi kuuluu huolehtia asiakkaidemme kuukausittaisesta kirjanpidosta, raportoinnista, tilinpäätöksistä sekä erilaisten talouden raporttien toteutuksista asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kokemus konsernilaskennasta on tehtävässä eduksi. 


Persoonanaltasi olet reipas ja vuorovaikutteinen, sekä pidät tärkeänä tiimisi tavoitteiden saavuttamista. Osaat hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja olet innokas kehittymään ja oppimaan uutta. Sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä ja konsultoivaa otetta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta. Ennen kaikkea Sinulla on motivaatiota sekä asenne kohdallaan.


Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta monipuolisista laskentatehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tarkkuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Työkieli on pääasiallisesti suomi, hyvä englanninkielen taito on eduksi. 


Microsoft Dynamics NAV tai AX taloushallintojärjestelmän tuntemus on tehtävässä eduksi, samoin sujuva Excelin käyttötaito.


Mielenkiintoisen tehtävän ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi tarjoamme viihtyisän työympäristön osana loistavaa tiimiä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.


Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään alkusyksystä. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2018 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Korkala, puh. 044 2900689.